В окаяно състояние е улицата зад поликлиниката в Сандански

04 Юли 2015 | 13:05
0 коментара
Общество
В окаяно състояние е улицата зад поликлиниката в Сандански

В окаяно състояние е улицата зад поликлиниката в Сандански, сигнализират на редакционната поща на Pirinsko.com будни граждани от курортното градче.

Граждани от Сандански се оплакват за улицата зад поликлиниката, където пътят е в окаяно състояние. Късата уличка е с дължина 20/30 метра и е така от дълго време.

Също така улицата е до площада, което е допълнителен проблем за гражданите. Всеки жител, който трябва да остави роднина на поликлиниката минава по тази улица, а не е обърнато внимание с години. Десетки граждани се оплакват от улицата зад поликлиниката, но никой не се е оплакал официално в общината. До нас тази новина достигна от младеж, който е закачил бронята на колата си докато е минавал да остави майка си.

"Когато минах през улицата отзад за малко да оставя бронята там. От както се помня, никой не се е заел да я оправи, а на много хора се налага да минат през тази уличка. Това е доста грозна работа уличка до центъра да е с дупка, в която можеш да си оставиш колата буквално." каза младежът от Сандански.

В окаяно състояние е улицата зад поликлиниката в Сандански

Добавете Вашия коментар

TOP