В Община Благоевград няма подаден сигнал за инцидент с дете в парк „Бачиново“

08 Февруари 2021 | 15:57
3 коментара
Общество

В Община Благоевград няма подаден сигнал за инцидент с дете в парк „Бачиново“. Това съобщи на брифинг заместник-кметът по сигурността на община Благоевград Любен Милев. Информация е получена от местните медии и от социалните мрежи. 

В Благоевград хората знаят чия собственост са безстопанствено пуснатите понита в парк „Бачиново“, но проверката, направена от служители на Общината на практика не е намерила животни в парка и затова от общинската управа не споменават имена. 

С промяна на общинската наредба от ноември миналата година са завишени санкциите за собственици на такива животни, но те си остават ниски. 

За съжаление в общинската управа не е получен и сигнал за инцидента за дете, което е ритнато от пони. Няма повече информация, а проверките ще продължат и в бъдеще. 

Другата новина е, че предстои и смяна на фирмата, която трябва да охранява парка, който е общинска собственост. /БНР/

Добавени коментари

1313 публикува:
08 Февруари 2021 | 17:12
Понитата се разхождат по алеята и парка от над 3години.Чората есента пасеше с неговите трапери овцете и кравите между воденицата и кортовете.Преди две седмици на пътя до паркинга на Бачиново бе пуснал да се разхождат прасета и добре ,че има ограничение на скороста иначе ще се случи някое ПТП .Явно този човек е над закона,след като прави своеволия.А тази общинска полиция какви функций изпълнява освен уредени да получават заплати .
Блг публикува:
08 Февруари 2021 | 16:33
Ами защото Милев и Чората са приятели... ченге и айдук приятели. Смешно управление на града ни ей
ЛЕЛЕ публикува:
08 Февруари 2021 | 16:11
В събота много хора бяха в парка и видяха понитата. Те се разхождаха точно до езерото и до стоянката на водните колела. Как така служителя на фирмата не ги е видял. Цял град ги видя. Не знам но там имаше един човек на средна възраст който хранеше лебедите , струва ми се че е общински служител. Понитата бяха точно до него.

Добавете Вашия коментар

TOP