В община Банско е ясен вече и съставът на общинските съветници

27 Октомври 2015 | 18:45
0 коментара
Общество
В община Банско е ясен вече и съставът на общинските съветници

В община Банско е ясен вече и съставът на общинските съветници, които влизат в местния парламент. Общият брой на народните представители в минипарламента е 17 и в него влизат 4 партии. ГЕРБ вкарва в бъдещия минипарламент 8 съветници - досегашният председател Владимир Колчагов, Петър Галчев, досегашният зам. кмет на община Банско Александър Мацурев /ако той остане на досегашния си пост като заместник-кмет в общината, в бъдещия ОбС ще влезе следващият по преференция от партията/, групата се попълва от общинските съветници от миналия ОбС Евгения Тренчева - начална учителка в НУ „Св. Пасий Хилендарски”, и шефът на ВиК - Разлог Костадин Загорчин, Владимир Кушлев, Александър Весков и Димитър Даутов.

4-ма влизат от Местна коалиция „Бъдеще за община Банско” - водачът на листата и кандидат за кмет на коалицията Михаил Рахов, Димитър Русков, който беше общински съветник в предишния ОбС, както и Иван Сакарев и Георги Главчев.

3-ма съветници вкарва в ОбС - Банско МК „Заедно за община Банско” - кандидатът за кмет и водач на листата Александър Краваров, Георги Думанов - общински съветник и в предишния ОбС, и Петър Баряков.

С 2-ма е БСП. Това са бившият зам. областен управител на Благоевградска област Костадин Дурчов и Костадин Атанасов, съобщи Struma.bg

Добавете Вашия коментар

TOP