В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПРАЗНИЦИТЕ: Пуснаха кредити за Бъдни вечер

22 Декември 2023 | 10:57
0 коментара
Бизнес
България
В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПРАЗНИЦИТЕ: Пуснаха кредити за Бъдни вечер

50 на сто намаление от оскъпяването на заема, ако го изтеглим до неделя, предлагат 10 лв. лихва на промоция

 

Фирмите за бързи кредити пуснаха едноседмични промоции за заеми, изтеглени до Бъдни вечер. Ако вземете кредит до тази неделя, оскъпяването се намалява с 50 на сто, показа проверка на „Телеграф“. Офертата е до неделя включително, като вече имаме стотици запитвания, похвалиха се кредитори. Има и фирми, които организират томболи с награди. Обикновено около Коледа бързите заеми се одобряват експресно и без такса.

Оферти

Една от промоциите, която важи до 24 декември, е да дръпнете 300 лв. и да ги изплатите до 3 месеца, като цялата лихва излиза 10 лв. Това е възможно най-малкото оскъпяване, уточниха агенти. Други фирми предлагат специален ваучер към изтегления заем, който може да осигури определена парична сума като бонус, ако бъде изтеглен на случаен принцип в специален жребий. Има и кредитори, които намаляват лихвите само за дните около Коледа и ако се кандидатства онлайн. Експерти предупредиха, че въпреки отстъпките в лихвите те все пак са високи при просрочване на заема. Затова трябва да внимавате със сроковете и да бъдете стриктни в изпълнението им. Понякога и един ден забавяне може да ви коства голяма лихва, категорични са кредитори.

Тенденция

Според финансови анализатори да се правят специални оферти за празници се е превърнало в тенденция у нас. Това е особено характерно за фирмите за бързи кредити не толкова за банките, тъй като конкуренцията е наистина голяма, уточниха експертите. И припомниха, че обикновено промоционалните условия са характерни за дните около Коледа и Великден, а лятото има специални предложения за бързи заеми за почивки. Други фирми правят специални томболи за клиентите, изтеглили заем от тях, и подаряват материални награди като телевизори, телефони или екскурзии до интересни дестинации.


 

Добавете Вашия коментар

TOP