В Краище събират помощи за Станко от Белица

03 Август 2023 | 17:01
4 коментара
Общество
Благоевград
В Краище събират помощи за Станко от Белица

По повод на поредна благотворителна кампания кметство Краище отправи покана към местното население да се включи в дарения.

Ето и съобщението:

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!

Скъпи жители и гости на село Краище, организира се дарителска кампания за Станко Мешинаров от град Белица, който се нуждае от трансплантация на бъбрек. Сумата за операцията е събрана, но поради възникнали усложнения на здравословното му състояние са необходими още 2000 евро. Наши служители ще минават през селото да събират средства. Призоваваме всеки, който има възможност да помогне на този млад човек!


 

Добавени коментари

ДПС публикува:
04 Август 2023 | 10:22
ДПС ше застане зад Беди Осман
Асие Шахин публикува:
04 Август 2023 | 09:23
Беди довиждане...довиждане....ти си жалка твар..... Твоят край дойде..
Марио Асьов публикува:
03 Август 2023 | 19:04
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи..а на Магдето мъжа скоро ще му щракне белезници
Мехмед Вакльов публикува:
03 Август 2023 | 19:02
ДПС реши , че няма да издигне Беди Осман за кмет на Якоруда. По повод многобройните сигнали за отклоняване на общински средства, ДПС се разграничава от тази порочна и недостойна личност. Тази кметицата ограби общината и фалират Якоруда като град.

Добавете Вашия коментар

TOP