В ГЕРБ зоват за оставки заради загубата на изборите в Благоевград

07 Ноември 2023 | 14:59
8 коментара
Политика
Благоевград
В ГЕРБ зоват за оставки заради загубата на изборите в Благоевград

В странна ситуация се оказа ГЕРБ-Благоевград след изборите за кмет на областния център - хем са загубили, хем не са!

Така излиза, ако прочетете анализа на областния лидер Андрей Новаков в личния му профил, в социалните мрежи.

Цитираме, за да видите какво мисли той:

Благодаря от първо лице за доверието на всички, които ни подкрепиха през изминалите две недели. Благодаря и на целия екип от колеги и доброволци, които за 10-ти пореден път в рамките на 3 години организираха кампания. Нормална и положителна, основана на опита. Горд съм, че като областен координатор на ГЕРБ съм рамо до рамо с всеки от тези хора.

Кандидатите, които ГЕРБ издигна или подкрепи, спечелиха в Разлог, Петрич, Банско, Кресна, Симитли и Хаджидимово.

Много малко не ни достигна за Благоевград и Сандански. На тези две структури изказвам особено признание, бориха се юнашки. А това не може да се нарече загуба за ГЕРБ, защото там кмет и досега не сме имали, че да го губим.

Хората ни показаха ясно, че обществото ни е разделено.

Сега е наш ред да докажем, че каквото и да се случва, ние сме тук и работим с хъс и сърце за всяка община, всяко населено място и всеки човек в област Благоевград.

Работата продължава, пише Новаков.

 

Браво, Андрей Новаков!

Всички мислехме,че Илко Стоянов е ваш кандидат, нали дойде Борисов и го качи на трибуната на ГЕРБ и каза- Той е!

Сега пък  оправдания - нямаме кмет, няма -загуба!

 

Ето тази логика доведе до изнервяне сред редиците на герберите в общината и активистите масово започнаха да питат -ще има ли оставки, кой ще понесе отговорност за поредния провал в Благоевград на местните избори. Това не е първа загуба, освен това и по-малко съветници ще има ГЕРБ.

Явно всички виждат проблеми, само ръководството на областната структура и градската не вижда.

Ето и гневната реакция на един от авторитетните членове на ГЕРБ Кирил Илиев:

    "Политическо ръководство което не спазва своите собствени принципи и правила е обречено!"

И доказателството е налице! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега!

ТОТАЛНА загуба на доверие в ръководството и ТОТАЛНА липса на идеи, визия и програма за изборите, ТОТАЛНА морална деградация в ръководенето на кампанията и ТОТАЛЕН нихилизиъм към всичко и всеки в организацията, ТОТАЛНА липса на емпатия към членската маса и симпатизантите, ТОТАЛНО сервилничене на една обречена кандидатура, ТОТАЛНА липса на представа за проблемите в дневния ред на благоевградската общественост!

Мога да продължа до безкрайност да наричам провала с всичките му имена и разновидности! Тотален провал – това е моята оценка!

А нещата можеха да бъдат прости – трябваше само да бъде зачетена волята и вота на хората от актива на ПП ГЕРБ! Нищо повече, нищо по-малко!

Е поне едно хубаво нещо произлезе в кампанията или може би две: първото е, че никой от натрапените ни и наложените "от горе" и лично "от Бойко Борисов" лица в челните места в листата за кандидати за съветници не успя да събере дори и минимална подкрепа, и сега поне няма да берем срама, хора, които нямат нищо общо с партия ГЕРБ да ни представляват в общинския съвет. И второто е, че нашият избирател доказа, че гласува свободно и никой под никаква форма не може да му влияе върху свободата на избора!

В ПП ГЕРБ няма и никога няма да има крепостни и бездушни избиратели!

И накрая, колкото и клиширано да звучи е вярно, че „доверие трудно се печели и лесно се губи“. Ние от ПП ГЕРБ години наред имахме доверието на Благоевград, но за последните 2 години с лека ръка го пропиляхме и изгубихме! Но! Но не изгубихме достойнството и волята си, и именно те ще ни помогнат да се докажем и да продължим започнатото!

Автор Пирин нюз

Добавени коментари

Цуни Микуро публикува:
08 Ноември 2023 | 09:26
Този приоданец казва, че Благоевград не е имал кмет и затова не е загубил. Как Благоевград не е имал кмет от ГЕРБ? Камбата от кои беше, като окраде града? Това цигане от пазарджишките села се докопа до евродУпетаство, натрупа милиони без никакъв предишен трудов стаж, само с една тапия отПИФ-а на ЮЗУ-то на Боре Тъпото, по време на изборети се скри в казармата, а сега ще драпа да става шеф в НАТО и ще зае.бе и града, и държавата. Но Боко Маркуча като е тъп и изтиква такива некадърници начело, сам си е крив!
НМ публикува:
08 Ноември 2023 | 07:18
Цялото Герб се наведе на Пеевски
Илко публикува:
07 Ноември 2023 | 20:27
Новаков и Савеклиева довършиха партията! И двамата са некадърници, Новаков е и прост,, а Савеклиева прави всичко, което ѝ изкомандва Цветан Цветанов! И също като Боко тиквата не разбират от нищо!
Kiko публикува:
07 Ноември 2023 | 19:17
Жалко за ГЕРБ!Така е след като се слагат хора от другии партии за работа, например хора от ДПС за кои да гласуват за ГЕРБ,не не те използват облагита затова няма ГЕРБ,много малко останахме от ГЕРБ а в Белица всички за Ревански и сички съветници от ДПС!А ние от ГЕРБ къде отидоха тези хора,какво става защо така се предаде ,направо сме разочаровани!
Еленово публикува:
07 Ноември 2023 | 18:49
Ей тъпунгер смотан,ти нас за балъци ли ни вземаш?Защо не рипна на Бойко да му кажеш,че КАФЯВИЯ не става за нищо?ЗАЩО БЕ ЛЕШПЕР СКАПАН СЕ ОСТАВИ РЕВАНСКИ ДА ТИ ОПРЕДЕЛЯ КАНДИДАТИТЕ В БЛАГОЕВГРАД,РАЗЛОГ И БАНСКО.Бръчков го бръчкахте до последно,в Кресна си разби структурата само и само сега да си припишеш заслуги,което изобщо не е вярно=На всичко отгоре после изпрати петричкото недоразумение Георги Динев да помага.Тоя некадърник от Областното ти ръководство готова работа ще я осере.ДЪРЖИТЕ СЕ НОВАКОВ ЕДНА КЛИКИЧКА И ВИ Е СТРАХ,ЧЕ УТРЕ АКО ВИ НЯМА,НЕМА КАКВО ДА ПРАВИТЕ.Това е началото на края на скапаната ви партия и такива като теб са причина.Айде всички у лево.
Не е добре публикува:
07 Ноември 2023 | 16:45
В ГЕРБ влязоха много некадърници и кариеристи, резултатите са налице!
ГЕРБ публикува:
07 Ноември 2023 | 16:42
ГЕРБ Благоевград са доказани некадърници и тъпаци. От Неделчо, през Дончо та до Илко подкрепят тотално неизбираеми личности за кметове. Службогонецът Андрей Новаков, който играеше кючек с Неделчо Зарята в Маринела е най-виноен за загубара на ГЕРБ в Благоевград. През 2011 близо 70% или 30 000 от избирателите гласуват за ГЕРБ, днес няма и 2500. Ще имат по-малко съветници от ДПС. За второто място в областта трябва да целувата к*** на Поли като само той ви осигурява 10 000 от 20 000-те гласа. Оставки и на Новаков, и на Савеклиева, и на Росица.
Струмско публикува:
07 Ноември 2023 | 16:14
Идват банерите, в Струмско

Добавете Вашия коментар

TOP