В Дупница е открит мъртъв основният свидетел по делото срещу братя Галеви

31 Декември 2015 | 08:25
0 коментара
Криминално
В Дупница е открит мъртъв основният свидетел по делото срещу братя Галеви

В Дупница е открит мъртъв основен свидетел по делото срещу братя Галеви.

По все още неофициална информация полицията е открила труповете на местния предприемач Пламен Миланов и 33-годишна жена, негов служител. Към момента не е ясно дали става въпрос за убийство.

Телата на двамата са били открити в апартамент на Миланов на ул. „Княз Борис” в центъра на града. По тях няма следи от насилие. Около полунощ труповете бяха транспортирани към съдебен лекар в Кюстендил.

49-годишният Пламен Миланов от една година е представител за града на един от мобилните оператори, а 33-годишната жена е негова служителка. Вчера двамата не са се прибрали по домовете си и тази сутрин близките им са ги обявили за издирване. Тази вечер таксиметров шофьор, близък на Пламен, забелязал автомобила му паркиран в близост до сградата, в която освен офисите на мобилния оператор Миланов притежава и апартамент на 5-ия етаж.

Към 20:30ч. синът на Пламен се е качил в апартамента и е открил двамата мъртви. Официална информация от МВР, относно версиите за случилото се и самоличността на жертвите, се очаква днес.

Миланов неколкократно е алармирал за възможна опасност за живота му. Неговите показания бяха ключови за ефективните присъди на бившите барети Пламен Галев и Ангел Христов, т.нар. братя Галеви. Те бяха осъдени съответно на 7 и 5 години затвор от Софийския апелативен съд през 2011 година. От решението ставаше ясно, че двамата са принудили Миланов да им прехвърли 50% от таксиметровата компания „Сити транс” ООД, както и да им дава половината от месечния си оборот.

Припомняме, че бившите барети са обявени за издирване от 8 май 2012г. Двамата избягаха, когато трябваше да влязат в затворническото общежитие в село Самораново, за да изтърпят по 5-годишна присъда за създаване на организирана престъпна група. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP