В деня на „Вяра, Надежда и Любов”: Кметът Георги Икономов изненада първокласниците с подаръци

18 Септември 2019 | 17:32
9 коментара
Общество

С изненади за първокласниците и подарък за цялото училище, Икономов им отиде „на гости” на втория ден от учебната година.

Влезе в стаите на най-малките и на всяко дете подари бутилка с логото на „неРазделно Банско”, които да ползват многократно. 

Градоначалникът напомни, че в града има около 20 чешми с питейна вода, която е извор на здраве и е напълно безплатна. С много усмивки и добро настроение го посрещнаха и осмокласниците, а директор Елеонора Барякова го увери, че с нетърпение очакват откриването на новия физкултурен салон.

За началото на учебната година, училището получи от Общината и ваучер за закупуване на нови народни носии, важни за самочувствието на децата, участващи във фолклорни курсове, мероприятия и тържества. 

Икономов пожела здраве и много успехи през годината и си тръгна с усещането, че е прекарал един свой учебен ден.

Добавени коментари

Аз публикува:
20 Септември 2019 | 23:02
Сашо, Деле, ще ви схрускам за закуса миличките, нали ме знаете каква съм като се захвана... Ще ви отвея пиленца! Автобуса има две спирки - начална и крайна, вас ще ви оставим на ... МАЙНАТА СИ!
Сашо публикува:
19 Септември 2019 | 14:48
Пияна стара и грозна курва си ти Венето!Мерисаш на джибра от 5-метра.Не помниш ле ка разправяше че ако нещо Икономов обърка че го отстраниш от поста а?Двуличнице грозна,не те е срам!Още един месец се порадвайте,и ти и твоя Жоро,а после отивате на екскурзия до Бобов Дол,и Сливен стара пачавро.
Деле публикува:
19 Септември 2019 | 13:11
Еи ненормална и пияна баба Яга кой заплашваш ти бе пропаднала алкохоличкоо?Ти нормална ли си бе тъпачко такава?Е затова ти и твоя Жоро рекетьора на 29-Октомври ще се изметете от града!Точно показваш как боклука Икономов се държи през последните 8-години,управлява чрез заплахи и рекет,но на хората им писна,и сте до тук вещице грозна.А после ще го питам твоя Жоро къде ще ходи,и кой ще заплашва тоя прост Мотофонец!
Банскалия публикува:
19 Септември 2019 | 09:22
Не мога да разбере как банскале позволяваме на една софианка да ни говори така!!! Да ми го каже тава в очите навън, че я вида тогава!
До Страшната публикува:
19 Септември 2019 | 09:14
Венета, всички знаем че ти пишеш, айде малко се спри. С този черен пиар, заплахи и обиди - няма как да накараш народът да заобича Икономов. Пий си водката вечер, пуши си цигарите и не занимавай с дрезгавия си глас банскалии. Ние внимание по улицата не ти обръщаме какво виждаш.
Страшната! публикува:
19 Септември 2019 | 08:27
Нещастни душици, на мама сладуранковците! Като пишете така за Жоро Иконмов по форумите, не се ли замисляте за някои неща, например че КАТО стане пак кмет, всички боклуци, които вият и квичат срещу него ще бъдат изринати и изпратени в сметището, където им е мястото? Политиката е за големи играчи като Жоро, не е за вас и измислените ви кандидати за кметове на наркомафията в Банско. НИЕ СМЕ ГЕРБ, НИЕ СМЕ СИЛНИ, НИЕ ЩЕ ВИ МАЧКАМЕ! Четете между редовете, и в пряк и в преносен смисъл! На колене пред силата на нашия дух и воля!!! Най - лесни за отвяване сте вие, ревльовците, мамини сладки! А недоволните и бившия подчинен на Жоро - Кадев - пак казвам, при арменския поп (изморих се вече да го повтарям). А Кадев ако желае, може да отиде за няколко открити урока по политика при Жоро, все пак му беше ученик в общината преди време, без явно да си научи урока!
KTM публикува:
18 Септември 2019 | 23:30
Мърша безподобна е тоя боклук Икономов.Нема таков дрисльо и ревльо като тоо.Тава е за трепане с камене на центаро заедно с сичките околу него боклуци
Яни публикува:
18 Септември 2019 | 22:49
Е всички станаха много данни преди избори.
Иван публикува:
18 Септември 2019 | 17:39
А защо забрани състезанието Three mountains hard enduro Bansko 2019 ??

Добавете Вашия коментар

TOP