В чест на 3 -ти март: Вход свободен за музеите в Банско

03 Март 2020 | 10:32
4 коментара
Култура

Община Банско се включи в инициативата на Министерство на туризма под надслов „Денят за вас”.

В чест на 142-та годишнина от Освобождението на България и Национален празник на България 3 март, музеите в гр.Банско ще бъдат със свободен вход.

От 9 до 15 до часа във вторник гражданите и гостите на Банско могат да посетят Къща музей "Никола Вапцаров”, Къща музей "Неофит Рилски", ДИЦ "Свети Паисий Хилендарски" и Етнографски музей „Велянова къща”.

Добавени коментари

Ауу публикува:
03 Март 2020 | 21:59
Венето,Вапцаров Не е терорист.Човек,написал Вяра и Прощално не може да е терорист. От поезията му прозира душата на Велик поет ,борещ се за своите идеали.Датой е написал нещо срещу властта тогава но ти не може да не знаеш че то е било поръчково. Венета, днес всички празнуват не само замкметицата.Пък ти спокойно можеш да изчезнеш от България и да празнуваш Денят на независимостта.
Аз съм бурята! публикува:
03 Март 2020 | 11:16
"Сладурчета" нищожни, миличките ми нискостеблени политически бурени, пак ли пуснахте тролчетата си да ви бранят! Плиткоумни псевдо политици няма как да уважавам, нито да толерирам! Кръчмар политика не може да прави, вервайте ми! А от шестак кмет на става, сори!
До Венета публикува:
03 Март 2020 | 11:01
Венета, и Кадев и Въчкова са получили постовете си след като цяло Банско им гласува доверие. Айде поне на този ден недей да плюеш по тях, Мацурев или който и да е друг! просто прояви малко уважение!
Аз съм бурята! публикува:
03 Март 2020 | 10:46
Днес трябва просто да помълчим в памет на загиналите българи, жалки ми комунистчета! Не да ми празнувате инвазията на руските грабителски орди, като давате безплатен достъп до комунистическото музейче на "поета" терорист-комунист! Извинявайте, забравих - великата ви замкметица вече е червена и тя празнува! Нищо че до вчера беше демократка! Айде сега бегом с политическия ръб, дето си избрахте, че ми омръзна от вас! СМЕХ, не, ами ПАРОДИЯ!

Добавете Вашия коментар

TOP