В Белица традиционният празничен концерт по случай Рамазан Байрам събра мюсюлмани и християни

04 Май 2022 | 10:29
3 коментара
Култура
В Белица традиционният празничен концерт по случай Рамазан Байрам събра мюсюлмани и християни

В Белица традиционният празничен концерт по случай свещения празник Рамазан Байрам събра мюсюлмани и християни от цялата община в центъра на града.

Празничното събитие бе уважено от председателят на общинския съвет Ахмед Ахмед, зам. кметовете Сабит Гагъм, Иглика Аврамова и Красимира Мавродиева, секретарят на общината Иляз Дагонов и кметове на населени места от общината.

С пожелание за много здраве, добруване и благоденствие във всеки дом от името на община Белица, заместник кметът Красимира Мавродиева поздрави присъстващите с Рамазан Байрам.

Концертната програма започна с изпълнения на фолклорния ансамбъл към местното читалище. Красивата поп-фолк певица – Ашли, блесна пред публиката със своите хитови песни от поп-фолка и родопския песенен фолклор. За Ашли могат да се кажат много неща, освен красива тя е и много умна. Завършила народно пеене в Широка Лъка. Има завършени три висши образования, като в момента защитава докторската си степен. През 2018 г. открива своя музикална академия. Ашли умело съчетава кариерата си на трите поприща.

Събитието организирано от община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ завърши с много настроение и кръшни дълги хора.

В Белица традиционният празничен концерт по случай Рамазан Байрам събра мюсюлмани и християни

Добавени коментари

Джемал публикува:
04 Май 2022 | 10:54
Пишете как Радко продава обекти за пари на дървените босове. Пишете как продава общински имоти за жълти стотинки. Пишете как дядо му е стрелял по джамията
Фатме публикува:
04 Май 2022 | 10:53
Ами да, пишете как продава на безценица общински имоти на близкия му Драго. Пишете как купува гласуве Радославчо. Чак е смешно. Дпс издига Радославчо(какви са тия партизански имена). Но е нормално. Нали знаем какви ги е вършиш дядо му от ДС. Все пак той е покръстил цял Бабяк.
Али публикува:
04 Май 2022 | 10:51
Кметът Радослав, които е от ДПС (партия, която се бори за имената) бил мюсюлманин. Събрал християни и мюсюлмани. То и в Якоруда се събират, ама не се пише всеки ден нали? Крисизния пр на Ради е всеки ден. Защо не пишете за кражбите и далаверите му?

Добавете Вашия коментар

TOP