В Банско откриха офис на Служба по геодезия

16 Март 2021 | 10:34
4 коментара
Общество

В Банско работи офис на Служба по геодезия, картография и кадастър - Благоевград. Офисът се намира под колоните в дворното пространство на читалище „Никола Вапцаров” и ще обслужва клиенти всеки делничен ден. От него ще бъдат издавани скици за територията на цялата страна.

Офисът се създава в Банско след преговори на общинското ръководство с Агенцията по геодезия, картография и кадастър в улеснение и интерес на жителите на общината.

От влизане в сила на кадастралната карта на Банско през 2009 година досега, за различни справки и документи хората трябваше да пътуват до СГКК-Разлог, което създаваше редица неудобства.

Със създаването на офиса, в Банско се решава един от проблемите на хората в общината, свързан с издаване на кадастрални документи.

Офисът бе осветен в присъствието на ръководството на Община Банско.

Добавени коментари

Николай Колчев публикува:
22 Март 2021 | 08:27
Как ше разберете коя жена е курва? Ами много лесно,.. всичките курви на българия са във фейсбука на бившият Г. Икономов да му се мазнят и му свирят.
методи палазов публикува:
17 Март 2021 | 09:33
оти на простите банЦкалии им требува кадастър? ле продадоа сичко на сифиянци
Ай там бе,гъве! публикува:
16 Март 2021 | 13:16
Яж си мъдете! Къде виде толкова народ "едни в други"? Писуваш от яд и злоба,кье нема да ни скубете парите в Мехомия! Ай сиктер бе,мухльо смрадлив!
До йопетата публикува:
16 Март 2021 | 11:50
Абе йопета прости, вънка върлува чума вие си отваряте офиси и се врете едни в други. По прости от вазе няма! Пак че ни заразите всички, я да ви затварят под карантина за няколко месеца да мирясате!

Добавете Вашия коментар

TOP