В Банско изграждат„Дом на покойника”

06 Декември 2023 | 08:57
4 коментара
Бизнес
Благоевград
В Банско изграждат Дом на покойника”
След спечелена обществена поръчка от „ГРАДИВ 77“ ЕООД, кметът Стойчо Баненски и управителят на фирмата Евгени Тодоров подписаха договор за изпълнение на строително-монтажни и строително-ремонтни работи за обект: “Изграждане на „Дом на покойника” – груб строеж в гр. Банско”. Обектът на обществената поръчка се намира в Гробищния парк на гр.Банско. С неговото изграждане ще се удовлетвори една социална потребност, каквато отдавна съществува в гр. Банско.
Фирмата-изпълнител успешно приключи работа по други социалнозначими проекти на община Банско – „Подобряване на енергийната ефективност, ремонт на покрив и осигуряване на достъпна среда в здравна служба, гр. Добринище“, съфинансиран от Проект „Красива България” при МТСП през 2023 г. и „Ремонт на поликлиника, гр. Банско“ съфинансиран от Проект „Красива България” МТСП през 2022 г.

Добавени коментари

Любопитко публикува:
08 Декември 2023 | 14:56
Това,което показвате на масата навярно е за "Бог да прости"? Господинът до кмета ли го раздава?
И аз само да попитам публикува:
06 Декември 2023 | 21:57
А там ще бъде ли разрешето да се палят свещи по време на сбогуването? Свещите ще си ги купуваме навярно от черквата или служителят ще ги раздава? Пшеницата кой ще я прави или близките ми да я донесат от вкъщи? Кадилница ще има ли? А тамянът от къде ще си купуваме?.....Навярно много неща ще има за уреждане?! Демек за плащане. Да му мислят близките ми! Аз ще бъда пас.
Интересно е да знаем публикува:
06 Декември 2023 | 15:30
Колко ли ще струва "нощувката" за една вечер в заведението? Така де,да си правим сметката и събираме парички.
Чакащ реда си: публикува:
06 Декември 2023 | 11:58
Още една мафия-кръвопиец на хоризонта.Ето,че и Банско ще се появят гробищните мафиоти да изсмукват и това,което не е останало у покойникът,демек от останалите му живи наследници.Но няма начин-вървим полека-лека към общата мафиотизация!

Добавете Вашия коментар

TOP