В Банско дерат кожи: 39 лв. за порция супа от целина в Банско, лазаня-44 лв.

13 Февруари 2024 | 09:26
2 коментара
Бизнес
Благоевград
В Банско дерат кожи: 39 лв. за порция супа от целина в Банско, лазаня-44 лв.

Възмутени потребители в социалните мрежи споделят касова бележка от популярно заведение в Банско. На нея за общо 7 артикула клиентите е трябвало да заплатят 246 лева сметка,предава БТВ.

Потребителите обръщат внимание най-вече на супата от целина, която е на стойност 39 лева за порция. Някои от тях споделят и цената на зеленчука в хранителните магазини.

 

Проверихме и ние колко струва – цената за глава целина в най-разпространените онлайн супермаркети варира от 1 до 4 лв. в зависимост от това дали стоката е био или не.

 

Потребители посочват също, че и останалите цени в сметката са не по-малко шокиращи. Там виждаме също лазаня „Болонезе“, която струва 44 лева за порция. Спагети „Карбонара“ пък струват 39 лева за порция.

Опитахме се да проверим на страницата на ресторанта дали тези цени са реални и за какви грамажи става въпрос. Оказва се, че те нямат официален уебсайт, нито пък във Фейсбук са обявили цени на артикулите си. За сметка на това профилът е отбелязан на още една касова бележка, на която две порции телешка супа струват общо 60 лв.

Ето и разбивка от цените на отделните артикули в касовата бележка:

 

Капучино „Нескафе“ – 12 лева

Топло какао „Нескафе“ – 12 лева

Кока-кола 0.250 – 7 лева

Лазаня „Болонезе“ – 44 лева

Спагети „Карбонара“ – 39 лева

Минерална вода Сан бенедето 0.75 – 14 лева

Супа „Велутата целина“ – 39 лева

Добавени коментари

Тик так публикува:
13 Февруари 2024 | 21:07
Като за антиреклама добре. Следващият път да си поръчат нещо по така-биологично и анатомично.
Чао публикува:
13 Февруари 2024 | 18:34
Банско е пред залес бавно и славно.С всяка изминала година все по-малко туристи.А тия с бележката като седнахте да плюскате на прочетохте ли цената в менюто? Щом има будали ще има и тарикати!

Добавете Вашия коментар

TOP