Уволниха управителя на Благоевград Еко Транспорт Мирослав Кюпов

15 Февруари 2024 | 12:26
7 коментара
Общество
Благоевград
Уволниха управителя на Благоевград Еко Транспорт Мирослав Кюпов
Прекратиха договора на управителя на Общинско дружество "Благоевград Еко Транспорт“ Мирослав Кюпов по предложение на кмета на Община Благоевград Методи Байкушев. Това се случи по време на днешното извънредно заседание на Общински съвет – Благоевград.

Мястото на Кюпов, до провеждането на конкурс за избор на управител, ще заеме Александър Коюмждиев, който към днешна дата е ръководител "Транспорт“ в Общинско дружество "Чистота“.

Коюмждиев се занимава с управление на транспорт от 2006 година, като от 2020 година работи към Община Благоевград. В момента върви процедура по неговото лицензиране за ръководител на обществен транспорт, обясни кметът Байкушев.

Основната задача на временно изпълняващия длъжността управител ще бъде да осигури постигането на показателите за устойчивост по проекта, заради който бе създадено Общинското дружество "Благоевград Еко Транспорт“, както и работи за намаляване на разходите за транспорт в Благоевград.

"Мотивите ми да поискам тази промяна са свързани с това, че когато се възлага управлението на общинско дружество е нормално да има доверие между кмета и ръководителите. Такова доверие между мен и г-н Кюпов не можа да възникне. Предложението правя на базата на управленската си интуиция“, добави Байкушев.

Кметът благодари на Мирослав Кюпов за свършената работа и за сплотяването на екипа на дружеството.\focus
Уволниха управителя на Благоевград Еко Транспорт Мирослав Кюпов

Добавени коментари

Бико публикува:
17 Февруари 2024 | 13:00
Кой е м.кюпов? Един лигльо,с никакво доверие сред близки и познати,а майка му, Краса..гола вода!
до благоевградчанин публикува:
16 Февруари 2024 | 08:44
Какви пари има Кюпов бе, какъв бизнесмен е..Пий си хапчетата, кой бизнесмен с пари ще ид е да работи в Общината за жълти стотинки в началото. Лизогъзеца на Илко успя поне година да се намърда на хубава заплатка без ДА РАБОТИ НИЩОООООООООООО...ТРОЛВАШЕ САМО и затова Байкушев нормално да го уволни. Нека, тъкмо сега ще обърне повече внимание на бизнеса си...хахаха
Ива публикува:
16 Февруари 2024 | 08:12
До ивях да чуя как някой управлява по интуиция! Не с опит, не със знания, а имтуитивно! Интуицията ли те накара, кметче, да вземеш два заема, които и аз ще плащам?
Тодор публикува:
16 Февруари 2024 | 00:27
Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone
Викторчо публикува:
15 Февруари 2024 | 23:10
Смешно, ама много смешно, чак до спукване смешно т. нар. Виктория... Нито на тапиите, защото момчето е високо образован, нито на качествата, нито на парите му, на нищо не можеш да му стъппнеш на Мирослав. Ха сега се напивай, то друго не ти остава...
виктория публикува:
15 Февруари 2024 | 19:54
миро кюпов е един подлизурко една година взимаше заплата без да работи нищо само с трол на кафявия. миро кюпов сега къде ще започне работа та той нема тапия къде еми никъде с ема вълова двамата рака за рака и у струма. радвам се тази новина ме направи щастлива и тази вечер ще пия до полуда наздраве мирка наздраве парцалев.
Благоевградчанин публикува:
15 Февруари 2024 | 15:54
Хах, ще му пръднат зад имотите... И преди Еко транспорт Мирослав Кюпов вече беше успял бизнесмен. Доверие нямал, хах, че на Байкушев кой има доверие - НИКОЙ . Ноо, знае се че НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА, КАДЪРНИ, СЕРИОЗНИ, КОМПЕТЕНТНИ ХОРА ДА БЪДАТ МАХАНИ ОТ НЕДОРАСЛЯЦИ. Всичко това се пише. Радвайте се на мандатчето на Байката, че ще му е първо и последно, въобще ако е цяло.

Добавете Вашия коментар

TOP