Уволниха петрички специалист от ДФЗ

14 Юли 2023 | 17:50
1 коментара
Общество
Благоевград
Уволниха петрички специалист от ДФЗ

Уволнен е заместник-изпълнителят директор на на ДФЗ. С решение на Управителния съвет са направени и други рокади в ръководството, информираха от пресцентъра на държавното ведомство. Постът си е загубил Георги Динев от Петрич. Динев е кадър на Югозападния иниврситет в Благоевград, където е завършил финансова специалност. До момента управляваше "Технически инспекторат" и "Краткосрочни схеми за подпомагане".

На мястото на петричанина е назначена Лозана Василева. От длъжност е свален заместник-изпълнителния директор на ДФЗ с ресори „Селскостопански пазарни механизми“ и „Инвестиционни схеми за подпомагане“ Димитър Горов. Неговият пост заема Камен Диков. Петя Славчева сяда в стола на уволнения заместник-изпълнителния директор с ресори „Директни плащания на площ “ и „Информационни технологии“ Владислава Казакова. 

Добавени коментари

Янчо публикува:
16 Юли 2023 | 08:48
В Петрич има още - ,,доКазан''председател на общинска служба по земеделие По усвояване на средства в СВЕТИ ДЖОБ - кирчо уката.Тръгнал от община Струмяни поземлената, и аз съм от партия,,граб'ъ ''И става директор че, на ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ 12 ГОДИНИ. ПИСАШЕ СИ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ ЗА ПАСИЩА, БЕЗ ДА ИМА ЖИВОТНИ. УЗАКОНИ СИ ЧУЖДИ ЗЕМИ И ГОРИ В ЗЕМЛИЩАТА НА СЕЛАТА - ДРАКАТА И ПАЛАТ.СЕЧЕ И ПРОДАВА ГОРИ.ИМА ЗАМЪК В БЛАГОЕВГРАД ЗАД ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ И НА ДРУГИ МЕСТА. МИЛИОНЕР. ХВАЛА НА ВЯРНАТА СЛУЖБА.НЕКА ПЕТРИЧ ДА СЕ ГОРДЕЕ. МОЛИМ АНОНИМНОСТ !!!!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP