Уволненият горски стражар Д. Влахов изригна от болничното легло в Сандански: „Дончо - Бълхата заплаши, че ще ме уволни от работа, заедно с депутатът от ВМРО Сандански, Атанас Стоянов”

10 Октомври 2017 | 19:23
12 коментара
Общество

„Андон Балтаджиев - Бълхата ме заплаши, че заедно с депутатът от ВМРО Сандански, Атанас Стоянов ще ме уволнят от работа като горски стражар в ДГС Катунци”.

Това заяви ексклузивно от болничното легло в хирургичното отделение на МБАЛ „Свети Врач” в Сандански, бившият горски стражар, Димитър Влахов, който вчера пострада тежко след скандал с Андон Балтаджиев.

Пред репортер на Pirinsko.com, той допълни също така, че след изписването му от болницата ще повдигне обвинение срещу А. Балтаджиев за опит за убийство.

„ Ще го съдя и за нанесени материални щети по автомобила ми както и ще искам финансово обезщетение от енго в особено голям размер 200 – 300 000 лв., колкото прецени съда толкова, но няма да оставя нещата така”, заплаши Димитър Влахов.

Той поясни, че двамата с Балтаджиев имали стара вражда от известно време и това съвсем не е първия път, при който той го напада.

„С въпросния господин от доста време не се разбираме. Преди това бяхме добри приятели. След това той се запозна с мой приятел и оттогава нещата между нас коренно се промениха. Освен, че ме заплаши с уволнение от работа, намесвайки името на Атанас Стоянов, преди време се стигна и до там да опитва да подпали къщата ми, както и отново да ме нападне. Последния такъв случай, свързан с нападение от негова страна над мен е от 7-ми август тази година. Депозирал съм сигнал в полицията затова, но до момента нямам никакъв отговор от полицаите по повод на жалбата ми. Във връзка със случая от вчера, когато отново ме нападна, днес разговарях с моя адвокат, който ме посъветва,след изписването от болницата да заведем дело срещу Андон Балтаджиев. Този човек е неукротим, с него на глава не се излиза”, заключи Димитър Влахов.

По думите на лекарите в болницата на Сандански, състоянието на Д. Влахов остава сериозно. Той е с множество травми и контузни рани, след като вчера пострада тежко, подгонен от Андон Балтаджиев.

Д. Влахов още снощи е бил разпитан от полицията, където дал пълни показания пред униформените във връзка със случилото се.

Както Pirinsko.com единствено писа по темата още снощи, бившият горски служител на ДГС Катунци, Димитър Влахов пострада сериозно след като "полетя" с автомобила си „Ауди 3”в пропаст от 50 м. височина., след нападение с балтия от Дончо – Бълхата.

Двамата се срещнали в късните следобедни часове на вчерашния ден край разклона за село Пирин и Гоце Делчев. започнали да спорят, след което сериозно се спречкали. Спречкването бързо прераснало в скандал.

Побеснял от яд, Андон Балтаджиев подгонил бившият горски с балтия в ръка, но той успял някак си да се отскубне и се качил в колата. По този начин, балтията се забила в страничното стъкло на автомобила, счупила го и ударила в главата Д. Влахов. От удара, той загубил съзнание, а „Ауди”- то, буквално полетяло от 50 м. височина и „паркирало” в пропастта под пътя.

Pirinsko.com дава право на отговор на Андон Балтаджиев и Народния представител Атанас Стоянов.

Добавени коментари

Читател публикува:
27 Октомври 2017 | 16:50
Моля Г-н или Г-жа К с коментара "Незнам о вие кви хора сте къде пишете тези коментари нападате,момцето че не било грамотно и темп подобни в днешно време всички почти сме неграмотни изпростяхме ,но това си е опит за убийство поставете се на момчето на местото и стига нападате хората, бъдете и молко човечни ...", да вземете да се съберете всичките "неграмотни" и "изпростяли" хорица и да се преместите да живеете на някоя друга планета, да не пречите на останалите .
К публикува:
19 Октомври 2017 | 18:36
Незнам о вие кви хора сте къде пишете тези коментари нападате,момцето че не било грамотно и темп подобни в днешно време всички почти сме неграмотни изпростяхме ,но това си е опит за убийство поставете се на момчето на местото и стига нападате хората, бъдете и молко човечни
Секс публикува:
13 Октомври 2017 | 20:52
Мураска ще ти скъсам детенцето от секс обещавам.
Пиринлия публикува:
11 Октомври 2017 | 22:13
еее това е ного верно. аз съм го слушал как е ебал жените на сички щерките и сестрите. той на голямата работа се праи ма нещо май объка човека. Иначе в дерето сам се фърли да не се праи на жертва
Ауууу публикува:
11 Октомври 2017 | 22:01
А бе хора, защо изобщо обръщате внимание на този неграмотен манияк ??? Той не може да си напише името без правописна грешка, а вие се връзвате на простотиите му. Я питайте останалите Пиринлии какви интриги върти за жените и дъщерите им, какви ги съчинява, че бил най-големия наркотрафикант и сотиньор, най-големия превозвач на крадени коли !?! То няма проститутка в района която да не е работила за него......а той дори не е виждал какво е това. Това е поредния филм в който се е вкарал, турските сериали не ги изпуска, не го забравяйте това !
мау публикува:
11 Октомври 2017 | 19:12
Няма такъв циркаджия !!! Лъжливо интригантско същество !!! Само лъжи и глупости ражда главата му. Той не е за хирургия , а за психиатрия. Всичко това е лъжа и измама. Тези кредити с лежане не се плащат. Има един от 30000 лева теглен на 14.05.2016г. и още един от 36000 лева теглен на 21.05.2017г. Отделно кредитна карта за 1000 лева.......Цялата история смърди от далеч, а той е способен да направи всичко, само и само да е центъра на вниманието във всяко едно отношение.
Опс публикува:
11 Октомври 2017 | 17:24
Ей педерастче твоята е тепърва БЪХЛЬО е заобиколен от приятели истински ще те наредим тоз път ние но как си требва мишко ся ще видиш кон боб яде ли е оня Батьо ти Мураската го чета урисия приятелството в нашите среди е до гроб скоро ще има секс онлайн
Ах публикува:
11 Октомври 2017 | 15:14
До тук ок Доньо си го кеца това педалче но що меси имена като сам знае че Дамянов го уволни хихихи
Бивш колега публикува:
11 Октомври 2017 | 07:35
Чета и се смея господа на всеки е ясно колко е жалък Митко ясно е че иска да е център на внимание и да го съжаляват така бе и в дгсКатунци интриги с колегколеги с шефа Ефремов и ко ли не Мите да си жив и здрав но с интриги не става видяхме как сам се приема и скочи в трапа и ще свидетелсваме не познаваме тоя Доньо но твоите филми ги знаеме и за пореден път ще станеш за смях ;)
Хихи публикува:
11 Октомври 2017 | 00:08
Ауди 3... Това е някакъв нов модел сигурно...
КАВРАКИРОВ публикува:
10 Октомври 2017 | 23:51
тая бълха в Гоцето не го смятат за жив не знам тоя явно на умрел нож вади.
Опа публикува:
10 Октомври 2017 | 23:29
Интересно как един крадец на дърва и то горски хванат на местопрестапление се гали кой ще те са щели бе наркоман нали те познаваме 30 бона кредит дърпа и ся ко нема пари и давай да репетираме хихихи

Добавете Вашия коментар

TOP