Утре! Георги Икономов открива кампанията си в Добринище

11 Октомври 2019 | 16:26
9 коментара
Политика

Уважаеми съграждани,

Стартира кампанията ми като кандидат-кмет на гр. Добринище от политическа партия ГЕРБ. През следващите дни ще представя на вашето внимание основни акценти от направеното до сега през изминалия мандат, през който градът беше управляван от нашата политическа партия. Този анализ ще включва, както постиженията ни, така и пропуските ни. На тази база е разработена и моята програма за управление на град Добринище през периода 2019-2023 г.

През последните четири години имах възможност да се запозная в дълбочина с механизмите на управление на града, както и с рисковете, съпътстващи доброто желание за оптимални резултати. Този опит ми дава кураж да поискам вашето доверие и да съм сигурен, че ще мога да му отговоря, давайки своя принос за развитието на града.

Ще се радвам да се включите в организираните мероприятия и срещи в предизборната ми кампания. Срещите ми с вас са важни, за да обогатя програмата ми за управлението на гр. Добринище с вашите идеи.

Заедно можем повече!
РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА за Добринище!

Имам удоволствието да ви поканя на предстоящите събития:
- 12.10.2019г. /събота/-Официалното представяне на кандидата за кмет на община Банско,кандидата за кмет на град Добринище и кандидатите за общински съветници-17:30 часа в салона на НЧ,,Димитър Благоев - 1925" гр.Добринище
- 14.10.2019г. /понеделник/– среща с гражданите на квартал,,Вабело"от 18 часа в ресторант,,Ивел"
- 17.10.2019г. /четвъртък/– среща с гражданите на квартал,,Шебелица"от 18 часа в хотел,,Орбел"
- 21.10.2019г. /понеделник/среща с гражданите на квартал,,Бунаре"от 18 часа в ресторант,,Ивел"
- 24.10.2019 г. /четвъртък/среща с гражданите на квартал,,Белия рид"от 18 часа в механа,,Бабуч"

*Предизборна публикация 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Добавени коментари

Герб публикува:
15 Октомври 2019 | 00:18
Македонска кръчма в задната си част от към парка е застроена незаконно в парка който се води публична общинска собственост. Въпрос на време е да вземат Банята и парка. Два метра от задната част на крачката в момента е застроена в парка. Следва въпросът кой я е узаконил?
Джордж Сорос публикува:
12 Октомври 2019 | 21:29
По кротко!Икономов няма да е кмет този път!Време е да си плати за далаверите най-после.Относно Петър Галчев....селски тъп чук,даже и неграмотен.
Роднина публикува:
12 Октомври 2019 | 10:19
Пепи, най вероятно ще гласувам за теб, но за Икономов никой около мене не иска да чуе. Искам да питам ако Кадев стане кмет, а то натам отива, ще работиш ли с него? И не мога да разбера защо го плюещ навсякъде като утре евентуално той ще ти е началник. Аз не искам да те подкрепям ако продължаваш така защото по този начин ще навредиш на Добринище. Ти не требува ли да си добре и с двамата сега? Искам това да кажеш публично, защото хората се чудаа?
До ????? публикува:
12 Октомври 2019 | 01:03
По спокойно! Не останаха хора да плашите! Замислете се малко!!! Пепи и Икономов трябва да се молят да не станат кметове, защото напрежението което създадоха няма да утихне ако станат и особено Икономов ще го вкарат в затвора при всички положения! Затова се драска толкова! А парка се е наприл по времето на Китан, да! Нищо че Пепи се изживява от години като кмет! Собра всички имоти на хората, излага родата си, заграби от парко! Тава че ми са кметове! Излагация! Само се втурете! Затава че го изедете на тия избори!
???? публикува:
12 Октомври 2019 | 00:08
Този,който построй парка ли недоволства? картите са на масата. Пепи ще бъде кмет на Добринище! Икономов ще бъде кмет на общината. Ясно!
Китан публикува:
11 Октомври 2019 | 23:28
Пепи, вместо да пускаш клипове във Фейса от парка за който не си си мръднал пръста, кажи как с Икономов узаконихте кръчмата след като заграби част от имота на парка? Как построи този палат след като разрешената височина е 10 метра? Вие сте най големите незаконници, а искате да сте кметове! Няма да стане! И този път в Банско ще го пометат с гласове, независимо в Добринище как ще гласуват! А най тъпото ще бъде ако Кадев е кмет а в Добринище да са подкрепили Икономов! Искате да заграбите всичко!
Герб публикува:
11 Октомври 2019 | 21:22
Пепи е толкова тъп нямам обяснение кой му е казал, че става за кмет . Все пак човек трябва да има достойнство и да се прецени за къде е . С кандидатурата си той се подиграва на хората с висше образование в Добринище. За кравите е ок за механата е ок, но за кмет . Жалко за Добринище.
Чардо публикува:
11 Октомври 2019 | 19:38
А така, нека одат в Бабуча на Митко Трагедията (Митя Трагедин), хранта ще е качествена, пиенето сащо (на ниво Трагедини)! Помним Кринец, знаем как че мине - шефката Мис Пиги че влезе дърпайки за ухото Димитря Трагедин, че му кажа дека че седне и че го млати ако сбърка нещо. Димитря ще облсужва лично Монтафонов, а последният герой че обяснява колко е добър и свестен бил като кмет. Питиетата и мезетата - за сметка на Димитря, оти Пигито че го бие иначе! А да, нели знаете как му викаа на тове, освен трагедийката, - Димитря Мунин - Клечерова! Та Димитря Мунина - Клечерова че е щастлив да арче пара за Монтафонов оти ако дойде оня Кадев че му размати манкото блато дето си е направил у Топлофикацията. То се говори че са пуснали сигнал до прокуратура за тове Трагедин - земал що не требе от парата на топлото, краднал туй онуй , давал на близи да работаа за него, незигодне договоре и изопщо страшни кражбе - разпитвали даже служители, колеги на Трагедин. Прокурорката казала че за прав пат виде тава да става в опщинско предприатие.
Лолита Лола публикува:
11 Октомври 2019 | 18:46
Мили боже тоя боклук два мандата не направи абсолютно нищо за добринище та се с тоя начетен Драгунчьов левент че оправаа селото(дано де е научил цялата азбука) хахаха боклуци.

Добавете Вашия коментар

TOP