Успели българи дават пример в Банско

20 Ноември 2019 | 15:03
4 коментара
Общество

Част от екипа на кампанията „Успели българи дават личен пример“ гостува в гр. Банско.

Известните лица Николай Василковски, Ева Веселинова, Александър Димов, Искрен Пецов, шеф Никола Симеонов, Цвети Радойчева, Бонимир Бонев, Венелин Вълков, Теди Еротеева и организаторът на кампанията Диана Николова -Миланова посетиха училищата в региона. Те се срещнаха с учениците в П. Л. Г. „Никола Вапцаров“, СУ „Неофит Рилски“, Г. Т. „Алеко Константинов“, П. Г. Е. Е в гр. Банско, ОУ „Св. Климент Охридски“ в Добринище и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Места. Домакин на звездните гости бе „Гранд хотел Банско“.

Кампанията „Успели българи дават личен пример“ стартира през 2016 г. с подкрепата на Столична община и Министерство на образованието и науката. Инициативата има за цел да мотивира и вдъхнови децата да учат чрез добрите примери. Да създадем хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят - това е задачата на известните личности, на които подражават всички, разказа Диана Миланова.

През изминалите години лицата на кампанията са посетили много училища в страната. От проведените срещи с учениците са на лице -намален брой на отпадналите ученици, повишен потенциал и мотивация за учене, етническа и социална толерантност, намалена вербална и физическа агресия, творческа и спортна активност, преодоляване на образователните трудности на учениците, нуждаещи се от повече постижения, образователна интеграция на учениците чрез формиране на общности по интереси.

„Гранд хотел Банско“ подкрепя инициативата и се погрижи за престоя и комфорта на звездните гости. Хотелът предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка. Разполага с 450 легла и е ситуиран в централната част на Банско. На разположение е най-големият в Банско СПА център, където може да бъде открито богатo разнообразие от термални зони, спа терапии, масажи и лечебни процедури. Хoтелът разполага с външни и вътрешни басейни и аква съоръжения. Има два ресторанта - основен и италиански, в които се предлагат интернационални ястия и напитки. В хотела е ситуирана и най-голямата зала за събития в Югозападна България с капацитет 600 души. За любителите на активната почивка и забавленията, хотелът предлага още lounge bar, зала за хазартни игри "Monte Carlo", клуб от веригата „Pulse Fitness", Playground за тийнейджъри и детски кът за най-малките деца.

„Гранд Хотел Банско“ има редица отличия за „Най-добър хотел на България“, „Най-добър бранд в туризма“, „Най-добър хотел в Банско“, „Най-добър СПА хотел на годината в Банско“, „Най-луксозен планински хотел“, „Спа хотел на годината в България“ и др.

Добавени коментари

Познахме те! публикува:
20 Ноември 2019 | 22:40
Госпожа Тенева, откак останхте без покрив и работа в Банско, доста активна станхате във форумите от нашия регион.Моля ви, имайте доблестта да пишете поне от свое име, не е нужно да използвате прякори, все пак стилът ви е уникален и мисля всеки може да ви познае, независимо дали сте "тя", "феникс" , "бурята", "кака ви", "чистата порода" и т.н.
Аз съм бурята! публикува:
20 Ноември 2019 | 22:31
Хаха, да ви имам и събитията , да ви имам! С Жоро сме летяли с орлите милички, сега патки пасете там! СМЕХ! Това ли организирахте, нискорейтингови водещи! ХА-ХА! Ще търсите май скоро кака ви за пиар, ама на, щот съм инат, отсега в казвам - за нарко-комунистче не ставам, а и се стремя да отбягвам простаците!
Банскалийка 2 публикува:
20 Ноември 2019 | 20:30
И как точно е ''ситуиран'' този хотел в централната част на Банско, като под него няма нищо друго освен жп линия и ниви???? Намира се на главен път, встрани от търговски улици, забележителности и музеи
5136 публикува:
20 Ноември 2019 | 15:57
И с какво точно са успели точно тези българи...

Добавете Вашия коментар

TOP