Управителката на ГУМ-Дупница Цветанка Вуковска единствен кандидат да управлява и следващите 3 години

22 Април 2023 | 16:52
0 коментара
Общество
Кюстендил
Управителката на ГУМ-Дупница Цветанка Вуковска единствен кандидат да управлява и следващите 3 години

Управителката на ГУМ – Дупница Цветанка Вуковска единствена е подала документи за обявения конкурс за поста. Преди около месец изтече 3-годишният й договор на управител на ГУМ и беше обявен конкурс с решение на ОбС – Дупница.

Вчера изтече последният срок за подаване на документи за обявеното място. Само Цв. Вуковска е подала документи в деловодството на общината за участие в конкурса. На 24 април конкурсната комисия, избрана на заседание на ОбС, с председател Леонид Хаздай, общински съветник от „Глас народен“ в местния парламент, ще отвори документите на единствената участничка Цв. Вуковска и ако я допусне до втори  кръг, тя ще трябва да представи концепция за развитието на големия търговски обект за следващите 3 години. Последният етап на конкурса е провеждане на  интервю с кандидата.

Припомняме, че Цв. Вуковска оглави общинското дружество ГУМ през 2016 г. Тя спечели обявения от Общината конкурс тогава и зае мястото на Миглена Вельова, която в момента е общински съветник от „Глас народен“. Цветанка Вуковска управлява ГУМ 6 години и въпреки кризите заради пандемията от Ковид-19, тя успя да се справи дружеството да не стигне до фалит. Построи и фотоволтаична централа на  покрива на магазина.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP