Уорън Фийни: Дайте да говорим за футбол, не за моето бъдеще

04 Октомври 2021 | 09:40
0 коментара
Спорт

Наставникът на „Пирин“ Уорън Фийни реагира остро след мача на въпроса дали се чувства сигурен за поста си предвид незавидното последно място на отбора му в класирането и все по-засилващото се недоволство на феновете. „Дайте да говорим за футбол, не за моето бъдеще“, сопна се северноирландецът и се прибра в съблекалнята. Впоследствие, вече видимо поуспокоен, специалистът изрази съжаление за изпуснатите три точки. „Можехме да вкараме три или четири гола преди попадението на Костов. Индивидуална грешка ни отне победата. Все пак близо 75 процента от головете идват след грешки и не бива да обвиняваме никого. Имаше доста тъжни физиономии в съблекалнята, защото заслужавахме да спечелим. Момчетата бяха перфектни. Мисля, че срещу отбор като „Славия“, който победи шампиона „Лудогорец“ и направи равен с ЦСКА, бих казал, че нашето представяне бе доста добро“, заяви Фийни.

Голмайсторът рожденик Станислав Костов също не беше доволен от точката. „Смея да твърдя, че изиграхме доста силен мач. Имахме доста положения, но за наше съжаление пропуснахме доста и не успяхме да спечелим. Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужавахме да си тръгнем с трите точки, но така е във футбола. Пропуснахме много, допуснахме и гол. Все пак „Славия” е доста силен и добър отбор. Вярвам, че следващия път ще бием“, коментира играчът на мача.

Предводителят на „Славия“ Златомир Загорчич призна, че отборът му е извадил голям късмет. “Не съм доволен от резултата и от играта. Изпитваме трудности срещу съперници, които се защитават. Направихме достатъчно положения, но не вкарахме. Имахме късмет да се върнем в мача. „Пирин“ можеше да ни накажат с още голове. Моите момчета тичаха много, раздадоха се, искаха победата, но умората си каза думата и спадналата концентрация“, обобщи впечатленията си Заги.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP