Уникална арт инсталация! Цветни пеперуди красят Благоевград за Великденските празници

10 Април 2019 | 17:01
8 коментара
Култура

Община Благоевград монтира уникална арт инсталация – цветни пеперуди пред LARGO MALL.

Тя е част от празничната украса за Великденските празници. Над 500 броя летящи пеперуди ще се извисяват във въздуха и ще създават настроение у жителите и гостите на Благоевград.

Великденската украса в Централна градска част и кварталите се поставя поетапно. Тематични символи, свързани с християнския празник, ще има и на кръговите кръстовища.

Община Благоевград се е погрижила и този Великден да премине в цветове и изненади. На входа на Благоевград отново ще има поставен надпис „Честито Възкресение Христово“ .

Предстои да бъдат монтирани красивите и традиционни цветни арт инсталации по централната пешеходна улица.

С поредните великденски изненади, кметът д-р Атанас Камбитов и Община Благоевград пожелават на жителите и гостите на Благоевград светли празници!

Добавени коментари

УЖАС публикува:
11 Април 2019 | 09:58
Сега минавам Ларгото,облачно,мрачно и този пеперуден панайр ми дойдоха в повече.Абе общинари вие друга работа нямате ли си,парите ли няма къде да си изхарчите? Въобще,какъв ви е проблема? Ама вие въобще за какви ни мислите нас гражданите та ни умерзявате града ,като го превръщате в тази цигания?
//////////// публикува:
11 Април 2019 | 07:50
по-тъпо и грозно нещо не бях виждал
цветен публикува:
11 Април 2019 | 01:53
до сега бях до пеперудите, чаках,гледах и не ми кацна
До общинар публикува:
10 Април 2019 | 21:39
Оригинала на тази Арт инсталация бе показан през 2004г.в Банкя от ф-ма ,,Оркикем,, Казваше се Пеперуди и стълбица към небето.......Само,че пеперудите бяха, като ламинирани т.е фирмата е за инсталация, а арта с пеперуди бе от Ангел Станев и Иван Русев
Ха,Ха публикува:
10 Април 2019 | 21:18
Ха,ха, точно и на място казано!
ШОПОВА публикува:
10 Април 2019 | 18:46
АЗ СЪМ Г-ЖА ХРИСТИНА-ВОЛНА ПЕПЕРУДА И ЛЕТЯ ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ.ОСТАВИХ КАМБИТОВ ДА МЕ ХВАНЕ,НО ШОПОВ НИ РАЗБРА.СЕГА ОКОВИТЕ СИ С РАЗВОД ЩЕ ЗАМЕНЯ И ВОЛНО ЩЕ ПОЛЕТЯ ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ......
общинар публикува:
10 Април 2019 | 18:18
Тази уникална цветна простотия , от къде пак я откраднаха,като идея??? Ако чадърите бяха от Португалия,това да не е от гр.Бургас 2014-но там бяха само по дръвчетата ,а не кръстосани по улиците на въжета.Цццццц.....тази културеса-Шопова,защо не си яхва метлата и да започва с дейността на новата си фирма?
Милена публикува:
10 Април 2019 | 17:53
По циганско нещо не бях виждала!Пълен кич!На какво превърнаха града ни тези от общината?

Добавете Вашия коментар

TOP