Украински тузари възмутиха хотелиери и туристи

11 Юли 2022 | 17:09
0 коментара
Общество
Украински тузари възмутиха хотелиери и туристи

Поведението на украинци по българското Черноморие възмутиха граждани.

Според Росен Димитров украинците запазвали най-хубавите места край басейна и ги пазели по цял ден. Сходни били и действията им и на паркинга на хотела. Те си носели конуси, с които запазвали сенчестите места. Останалите туристи трябвало да се напасват спрямо действията им.

Димитров пише, че постъпките на украинците възмущават и самите хотелиери, които били "отвратени от нечуваната за нашите ширини наглост и чувство за собственост в чужда държава".

Публикацията е придружена и от снимки, на които виждаме колите на част от действащите герои - луксозни джипове с украински табели. Както и снимка на празните шазлонги "запазени" с най-различни вещи.

Вижте поста на Росен Димитров:

"Море. Хотел. Басейн. Пълно с украинци. Сложили ли хавлиите на най-хубавите шезлонги около басейна и цял ден си ги пазят. Същото е на паркинга. Носят си конуси и като си мръднат колите слагат конуса, за да пазят сенчестите места.

За останалите - каквото има и остане. Хотелиерите, с които говорих са отвратени от нечуваната за нашите ширини наглост и чувство за собственост в чужда държава!

Изразеното мнение бързо привлича вниманието на потребителите на мрежата. И докато някои изказват възмущение от постъпките на украинците, и споделят своите срещи с подобно поведение, за други особен проблем няма. Според тях случаят не е прецедент, а така действат и други отпускари - руснаци, българи и др.

Вижте част от коментарите:

"Истината е, че повечето "богати" хора се държат така. Няма значение дали са руснаци, българи, англичани или украинци. Те нашите и тук и в чужбина са един пример за подражание. Нашите в Гърция на по едно фрапе като стоят цял ден на шезлонга цялата рода, а тука се хвалят", пише Пламена Д.
 
"И в Гърция РСМ граждани си носят конуси, но полицията ги санкционира и направо им сваля номерата", твърди Петя Б.
 
"Щото българите не го правят същото, като са в други държави, а и у нас. Хайде стига, че сте смешни", коментира Олга А.
 
"Като казвам, че не намирам разлика и са същите наглеци като руснаците, ме обявяват за путинофил", коментира Теодора С.
 
Междувременно специалисти очакват успешен летен сезон, въпреки продължилата повече от две години пандемия и въпреки войната в Украйна, която засилва усещането за непредвидимост в бранша.  От Института за анализи и оценки в туризма обаче очакват 9 млн. души (с милион и половина повече от миналото лято) да изберат българското Черноморие за своята ваканция.

Добавете Вашия коментар

TOP