Украинец преби съпругата си след зверски скандал в Банско

15 Април 2022 | 10:18
3 коментара
Криминално
Украинец преби съпругата си след зверски скандал в Банско

Тази нощ 36-годишният А. Горколенко преби съпругата си след зверски скандал в хотел, в курортния град,пише Struma.com . Жената и управата на хотела извикали полиция и агресивният бежанец е задържан. Семейството пристигнало в Банско преди около 2 седмици и живеят в хотела.

След порядъчно количество алкохол украинецът изпаднал в дива ярост и набил жена си. Тичайки по коридора на хотела съпругата му повикала помощ. Случилото се стресира останалите клиенти, станали свидетели на екшъна. В момента украинецът е в ареста. От там бе освободен в късния следобед вчера 28-годишния украинец, който пък миналата нощ заплаши да взриви бомба и да избие всички в хотела и всички украинци ,дошли в Банско.

С намесата на полицията бежанецът, пристигнал преди дни бе озаптен и вкаран в полицейската клетка, за да изтрезнее. След 24 часа той бе освободен. Мъжът от снощи също е бил в нетрезво състояние.

Банско е градът приютил най-много украинци, бежанци от войната. Част от тях са настанени в хотели, имат временна закрила и разчитат на гостоприемството на хотелиерите, но подобни изпълнения създават лош имидж на града, коментират банскалии.

Добавени коментари

Ха така публикува:
16 Април 2022 | 08:46
Тепърва ще има доста проблеми с тях.!!!
ВАШКАРЕТО ВАНКА ОТ БЪЛГАРИЯ публикува:
15 Април 2022 | 19:06
Собирайте си парцалето и марш от тука! Ка не ве е срам бе?! Иска са в лагери, не да ги настаняваа в хотели!
Мръсна паплач публикува:
15 Април 2022 | 13:37
Изхвърлете ги тея миризливци ! Какво правят 36 годишни мъже в страна ? Марш на фронта! Тепърва ще се види какви хора са...

Добавете Вашия коментар

TOP