Украинци и руснаци на протест в Банско: Не на войната! Путин е Хитлер...

27 Февруари 2022 | 10:55
1 коментара
Общество

Украинци и руснаци излязоха на протест в Банско днес.  Точно в 17:00 часа около 100 души се събраха в центъра на град Банско и с плакати скандираха срещу войната в Украйна: Не на войната, Путин е Хитлер. Путин е военнопрестъпник.

За масови откази на резервациите от чужбина съобщава туристическият бизнес в Банско.

Хотелиерите прогнозират, че заради войната между Русия и Украйна ситуацията ще се влошава. До края на зимния сезон бизнесът в Банско ще разчита предимно на българските туристи, каза Малин Бистрин пред БГНЕС, според когото резервациите от Русия и Украйна ще бъдат отменени на 100%.

"Имаме вече реални канселации, които са за зимата. Предвид двете страни, които воюват, но при положение, че полетите са спрени, смятам, че на 100% от тук нататък всички ще бъдат канселирани. И не само зимните ни курорти, ами и с разговори с колеги, които пък очакват за морето, за един хотел, за лятото му са канселирани вече над 4 хиляди брой нощувки на турист. Само за вчера на колега от морето".

Добавени коментари

Много късно... публикува:
27 Февруари 2022 | 14:16
Чак сега ли разбрахте,че Хитлер,ПутКин,Сталин,Димитров,Ленин,Тито...е "всьо равно"? Ако бяхте разбрали по-рано сигурно това сега нямаше да се случи! Сега Путин говори,че ако Русия бъде извадена от Съвета на Европа,щял да върне смъртното наказание?! Сякаш до сега не е имало такова?! Ами колко народ изтрови,та дори и извън Русия тоя убиец?

Добавете Вашия коментар

TOP