УЖАС ЗА ДЕСПОДОВ И ПАОК! Българинът изпорти решаваща дузпа и лиши солунския гранд от финал за Купата на Гърция

22 Февруари 2024 | 06:59
0 коментара
Спорт
България
УЖАС ЗА ДЕСПОДОВ И ПАОК! Българинът изпорти решаваща дузпа и лиши солунския гранд от финал за Купата на Гърция

Ужас за Кирил Десподов и ПАОК! Солунският гранд не успя да стигне финала за Купата на Гърция. Това се случи страхотна драма с дузпи на полуфиналите срещу Панатинайкос. В първия мач в Солун "зелените" имаха аванс от 1:0. Но ПАОК се вдигна в реванша в Атина и успя да реализира чрез Живкович в 72-ата минута. Малко след това на терена се появи Кирил Десподов, който замени Тайсон.

Вече в продълженията българският национал асистира за втори гол за ПАОК. Той бе дело на Кедзиора в 105-ата минута. Но Лиминос изравни в деветата минута на продължението на второто продължение или - 129-ата минута.

Но драмата тепърва предстоеше. При дузпите още в началото Шпорар изпусна за домакините. Последваха само точни изпълнения, до 4:4, когато Кирил Десподов се нагърби да бие петата дузпа. Точно попадения щеше да изпрати ПАОК на финал, но вратарят на Панатинайкос спаси. Последваха нови пропуски на Лиминос от домакините и Оздоев от гостите. След това имаше нови точни изпълнения. Равенството се запази след последователни пропуски на Арао и Джони. Шенкевелд реализира за Панатинайкос, а Самата изпусна и така ПАОК отпадна драматично след 5:6 при дузпите.

Добавете Вашия коментар

TOP