Ужас в Пиринско! 24-годишен заплаши непълнолетна с убийство

01 Август 2023 | 10:50
2 коментара
Криминално
Благоевград
Ужас в Пиринско! 24-годишен заплаши непълнолетна с убийство

Задържаха 24-годишен, заплашвал непълнолетна с убийство, става ясно от информация на ОДМВР - Благоевград.

На 31.07.2023 г. в РУ-Сандански е получено съобщение от непълнолетно момиче от с. Струма, общ. Сандански за това, че на неустановена дата през месец юни 2023 г., чрез интернет приложения е получила закани за живота й. 

От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които е установен и задържан 24-годишен мъж от с. Лешница и е иззет газов пистолет, който е регистриран на негово име.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
01 Август 2023 | 20:25
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи
Той публикува:
01 Август 2023 | 16:33
Това е тротоар, а не паркинг за мвр служители.

Добавете Вашия коментар

TOP