Ужас в Благоевград! Глутница кучета нападнаха и едва не разкъсаха уважавана лекарка

15 Март 2021 | 17:08
2 коментара
Общество

Глутница кучета нападнаха бившата директорка на Центъра за спешна помощ в областния център на Пиринско, д-р Величка Антова.

Неприятната случка се разиграла, докато се разхождала в парк “Бачиново”. За инцидента съобщи самата тя във фейсбук, където написа:

”Днес преживях нещо много страшно, докато се разхождах по алеята за “Бачиново”. Глутница кучета ме нападна, но успях по някакъв начин да се измъкна, крещейки за помощ. След мен вървеше мъж, който виждам как всяка сутрин храни бездомните песове по алеята и представете си, виждаше, че всеки момент кучетата ще скочат върху мен без да реагира. Пред очите му щяха да ме разкъсат. Страшно е по алеята, около езерото също има големи като магарета кучета, но те не са чак толкова агресивни”, сподели д-р Антова.

Веднага след нападението лекарката е подала сигнал на горещия телефон в Община Благоевград.

Добавени коментари

аман вече публикува:
16 Март 2021 | 16:03
Абе откакто се помня в Благоевград имаме проблеми с бездомните кучета. Наистина трябва да стане смъртен случай, за да се вземат нещата насериозно. А тези, които хранят бездомните помяри и онези, които ги изхвърлят на улицата са за дълги години в затвора.
Доктор Антова публикува:
15 Март 2021 | 17:17
Ама какъв Фейсбук бе господа, разговаряла съм единствено със Struma.com. Нищо не съм писала във Фейсбук,каква лъжа само

Добавете Вашия коментар

TOP