УЖАС: Шофьор с книжка от месец уби младо момиче

24 Април 2023 | 11:37
0 коментара
Криминално
България
УЖАС: Шофьор с книжка от месец уби младо момиче

18-годишен шофьор с книжка от един месец уби младо момиче в катастрофа. Трагедията е станала в събота сутринта край варненското село Бозвелийско.

Навръх рождения си ден е загинало 22-годишно момиче, а друга млада жена е в реанимация. Водачът също е в болница. . Колата, с която са пътували, се забила в дърво. Свидетели твърдят, че младият мъж е карала с много висока скорост.

„Все още не е известна причината за катастрофата. След първоначалния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била превишена. С каква точно скорост се е движела колата към момента на катастрофата ще стане ясно след автотехническата експертиза”, заяви началникът на "Пътна полиция" - Варна главен инспектор Петко Камбуров в ефира на Нова телевизия.

Toй потвърди, че младежът е получил книжка преди месец.

„Не е имал предишни нарушения. Проба за алкохол и наркотици не му е взета на мястото на ПТП-то предвид травматичните увреждания на водача, който веднага е транспортиран в болница. В хода на досъдебното производство ще бъдат изяснени конкретните показания за алкохол и наркотични вещества”, подчерта Камбуров.

 

 


Facebook, Виждам те КАТ - Варна

 

Добавете Вашия коментар

TOP