Ужас: Полицаят от Сандански заплашвал не само жена си с убийство, но и собственото си дете

05 Август 2023 | 13:00
7 коментара
Криминално
Благоевград
Ужас: Полицаят от Сандански заплашвал не само жена си с убийство, но и собственото си дете

Полицай от Сандански бе задържан за заплахи за убийство спрямо съпругата му. Оказа се, че тези заплахи са отправяни не само към жената, но той е заплашвал и собствената си дъщеря в комплекс в село Балдево. Това съобщиха от ОД на МВР в Благоевград. Заповедта за дисциплинарното производство срещу служителя на МВР е на директора на Областната дирекция на МВР в града.

 

Мъжът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Сигналът срещу него е, че на 3 август е отправил закани с убийство към бившата си съпруга и дъщеря си.

 

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. Разследването се води под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград, предаде Дарик.

По-рано днес от Апелативната прокуратура в София съобщиха, че под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград от Териториално отделение – Сандански се води разследване за закана за убийство спрямо жена в с. Балдево. Досъдебното производство е образувано след постъпил сигнал от съпругата на униформения.
Заканите са извършени при условията на домашно насилие.

Полицаят взел двете си деца от бившата си съпруга, за да ги заведе на почивка, пише „Струма“. По източници на изданието той злоупотребявал с алкохол и се карал с децата, също така им забранявал да се обаждат на майка им. Едното от тях намерило начин и се свързало с нея.

Жената пристигнала на мястото и ги отвела тайно. Последвали смъртните заплахи от бившия й партньор.

Добавени коментари

Драго публикува:
05 Август 2023 | 20:48
джамки, пачки , офета и квачки , куцузи и кавали, всички хърльови и педали , цялата сган босала 20 години изчезва. Новите мераклии дваш. Шечиния нещо сее обаркал ама рак и мерак се не лекува . Мача му е от сганта дека 20 е босала . Па баща му цел живот бичеше в заводо без да плати стотинка . Марио е убав човек . Аллах и Господ да го даруват сас здраве и берекет , и целото му семейство . Нема каурин циганин пумак бабеченин , не секой е помогнал . Шечиния нека каже ели не е тека . Ама бабеченето и пумаците сме неблагодарни . Целата община е в летаргия. Разбудете се , оти Мехмед Вакльов иде .
Дъстин Хофман публикува:
05 Август 2023 | 15:09
За съжаление Кандев излезе Подмяна не Промяна
До дпс публикува:
05 Август 2023 | 15:05
А дано ама надали
ДПС публикува:
05 Август 2023 | 14:34
ДПС издига Лютви Хаджиалиш за кмет на Якоруда. Новият кмет обеща да се раздели със старите кметове, съветници, секретари и счетоводителката Сабиха Пиронкьова. Те закопаха Якоруда и общината. Нов екип от кадърни, неопетнени и честни лица ще изведат Якоруда от блатото в което старите управници я вкараха
Кременец публикува:
05 Август 2023 | 14:31
Костюма ке ги онода
КНСБ публикува:
05 Август 2023 | 14:20
Бабугери ако Инспектората ви спретне дисциплинарка ки ви изповолнвт
Бай Дрън публикува:
05 Август 2023 | 14:07
От една седмица и в Разлоч вътре в сградата има такъв случай даже със скъсани дрехи

Добавете Вашия коментар

TOP