УЖАС НА ТРАКИЯ: Очевидци разказаха за инцидента

14 Август 2022 | 23:04
0 коментара
Криминално
УЖАС НА ТРАКИЯ: Очевидци разказаха за инцидента

Един от възрастните мъже в автобуса и баща на някое от децата не се е чувствал добре и е чувствал, че се задушава. Той е помолил водачът да седне по-напред и да спусне седалката си. Това разсеяло шофьора, който се опитал да му обясни нещо и в този момент завил надясно, а автобусът изхвърчал в канавката. Това разказа Наташа – сръбкиня, която е била в автобуса, който катастрофира на магистрала "Тракия". Тя също е пострадала, но леко.

„Водачът беше отпочинал, защото вече бяхме спирали за почивка и то скоро“, каза още тя пред bTV. По думите й те са част от фолклорна формация и са били на фестивал в Слънчев бряг.

В ефира на NOVA пък свидетел разказва за страшната гледка, която е заварил, когато е спрял да помогне на пострадалите. "Не пожелавам на никого да вижда подобна гледка - плачещи деца, целите в кръв", сподели Теодор. И допълни, че чул една от ръководителките на детската група да казва, че в автобуса са пътували 48 души. Жената разказала още, че не е имало коли, които да са попречили на движението на автобуса и той сам се е преобърнал в канавката.

Според Теодор всички качени в линейките са били в съзнание. Имало дете и двама възрастни, които обаче били във видимо по-тежко състояние.

Добавете Вашия коментар

TOP