УЖАС! Бездомни кучета нахапаха четири ученика в благоевградския кв.Струмско

06 Декември 2022 | 21:10
52 коментара
Общество
УЖАС! Бездомни кучета нахапаха четири ученика в благоевградския кв.Струмско

Бездомни кучета нахапаха днес четири ученика в благоевградския кв.Струмско!

Инцидентът станал срещу Средно Училище „Иван Вазов”в квартала, където наскоро отвори врати любимата на децата дюнерджийница. Родители и учители на пострадалите деца повикаха служители на ОП „Общински приют за безстопанствени животни“ гр. Благоевград, които упоиха най-агресивното куче и го качиха в служебния си автомобил.  

Служителите на приюта разкриха пред присъстващите, че кучетата са със зелена ушна марка, която отговаря на бездомните кучета от община Симитли.

Как са се озовали кучетата от Симитли в Благоевград, остава загадка?

Pirinsko.com предупреждава жителите на квартал Струмско, да пазят децата си от агресивни бездомни кучета!

снимка:VIP Media Press 

 

 

Добавени коментари

Миро публикува:
11 Декември 2022 | 02:47
Илко събери в приюта бездомните кучета ако не подавай оставка и се махай
Катя публикува:
09 Декември 2022 | 10:00
Никъде няма снимки и видея на рани на ухапани деца. По скоро това прилича на акция с цел да изчезнат безследно поредните кучета.
Пешо публикува:
08 Декември 2022 | 11:55
А кой ще упои агресивните хора? А тези дето докараха народът до просешка тояга. А тези дето крадат безогледно от децата и родителите ни?
Ioana публикува:
08 Декември 2022 | 11:38
Kolko ubiti kotki ima be bokluci i za tqh li shte kajete che napadat hora mama vi mrusna groznaaaa
сотир публикува:
08 Декември 2022 | 07:36
кмета илко стоянов две години не си мръдна пръста да вземе да си събере в приюта куччетата. няма такава излагация. не само в кварталите има агресивни кучета в центъра е страшно при магазин била срещу дюнер аладин там направо се хвърлят по хората. кмета да направи нещо до сега показа нежелание и искара виновен бойко гренцки.
Ioana публикува:
08 Декември 2022 | 00:24
Aide da vidim vie ako ste gladni i to s dni kvi shte badete mindili ubiti
Йоана публикува:
08 Декември 2022 | 00:23
Wsichki koito sa protiv jivotnite sa urudi gadni i shte si platite edin den za zlobata si ima edin koito GLEDA otrepki
Наско публикува:
07 Декември 2022 | 22:43
Милозливите женички налазиха статията да защитават помярите. Ега вашите деца ги гонят глутници бездомни кучета и после елате да ми казвате колко мили били животинките и как не хапели без причина.
мръсни помяри публикува:
07 Декември 2022 | 22:41
Цял град повече от 2 години е тероризиран от бездомни помяри. Егати Общината, егати кмета. Тоя ако с тва не може да се справи къде е тръгнал. Наистина ще стане някой фатален случай и чак тогава ще се вземат мерки, но защо трябва да се стига до там. А тия кучета специално при дюнерджийницата и изипей ги изхранват собствениците на магазини от новата кооперация. Даже легла са им купили. Родителите на децата да ги съдят и тях.
До Трън публикува:
07 Декември 2022 | 22:34
Моли се да не му попаднеш когато не е упоено. Цървул
Трън публикува:
07 Декември 2022 | 21:46
Кучето на снимката изглежда "страшно агресивно"...хората са помияри, не животните. За съжаление страдат бездомничетата.
В Румъния се оправиха за една нощ публикува:
07 Декември 2022 | 21:17
В Румъния се оправиха за една нощ. 1. Вдигнаха данъка на 300евро на година в цяла Румъния. Ръмнците веднага изхвърлиха ненужното на улицата. И не помня вече след 5 или 6 месеца за една нощ по заповед ловците излязоха от 00.00 часа и до 6.00 всичко приключи, та така.
ioana публикува:
07 Декември 2022 | 20:49
aide che mi pisna vseki pat kuchetata vi vinovni a ne se li zamislihte che moje TEZI SHIBANQCI DA SA GI PROVOKIRALI SKAPANQCI POCHVAT ZASILENI PROTESTI V POLZA NA JIVOTNITE OTNOVO I SHTE VIDITE KON BOB QDE LI VAZPITAVAITE SI URUFLQCHETATA I NQMA DA IMA PROBLEMI DEBILI
ioana публикува:
07 Декември 2022 | 20:47
AGRESIVNI KUCHETA NQMA !!!!!!!!!!!!!!! HORATA SA TEZI KOITO PROVOKIRAT JIVOTNITE KAM TEZI RABOTI !!!! AZ SAM TVARDO ZA KUCHETATA V TAZI SITUACIQ SPRETE DA SE PRAVITE TYKA NA JERTVI I SI NAUCHETE SHIBANITE DECA NA VAZPITANIE I AZ DA SAM I AZ SHTE GI PRECHUKAM TIQ BOKLUCHETA
На майка ви путката публикува:
07 Декември 2022 | 20:02
Нещастници.. ега всички злобари да нахапят и глупаци дето не знаят, как да си възпитават децата! И да изтровят мизерните хора, напичани “човеци” ! Боклуци!
До всички публикува:
07 Декември 2022 | 19:55
Вместо да си чудите как да изтровите горките невини душички се замислете защо се стига до там. Защо нашата държава е така жестока не само към животните, но и към хората? Спрете да взимате кучете без да имате намерение да ги отглеждате, да полагате необходимите грижи за тях(коети освен храна и вода включва и КАСТРАЦИЯ). Сами сме си виновни за това, че сме безотговорни! Животните нямат вина! Агресията се поражда в тях от глад. Колко човека от вас нахраниха едно бездомно животно? Не ви е срам да хленчите и да се вайкате! Вместо това излезне и нахранете животните и се замислете защо само в нашата държав е така, а в другите се уважава и живота на животинката. Бездушници!
Ххххх публикува:
07 Декември 2022 | 19:51
Куче не хапе без причина, продължавайте да си учите децата на омраза и себичност, някой ден изобщо няма да ги видите да се прибират вкъщи. Вината е само човешка и главно на родителите. Какво са си учили децата???? Като видиш куче викай и хвърляй камъни по него . Цирк! Дано децата си вземат поука каквато родителите не са успели да им дадат.
Миро публикува:
07 Декември 2022 | 16:05
Пазете децата града е превзет от кучета на Аладин е страшно а кмета не го е срам нямам думи.
Vergil публикува:
07 Декември 2022 | 13:53
Na Ja4kata fnu4eto Dan4o e uhapan ot 4ernoto ku4e v Strumsko
Те така те публикува:
07 Декември 2022 | 11:27
Епа как от Симитли....те така, Поли като минава покрай града и довлачва по 2-3 да изчисти там, па после най-добрио кмет бил...па и по улиците мачета и песове немало из Симитлия... ЯМКС и на дедовия седни! Викай си виетнамци,не ги мълни по Благоевград индианецо прост!
Борко публикува:
07 Декември 2022 | 10:26
Слънце грее, дъжд вали- ЯМКС!!!
бесна съм публикува:
07 Декември 2022 | 09:33
бесна съм на директора на училището оправдава се с общината; благоевград нема кмет тоя е за малко още некой месец да си пазим децата и възрастните хора на тоя не разчитайте; на кои му викат тръчи лажи еми на циганчето на кой а за децата на кой му пука само на нас родителите;
ВИПМЕДИЯПРЕСС бяхме първи публикува:
07 Декември 2022 | 09:20
Добри Балтов дето живее в Струмско нали си обективен защо мълчиш или това е срещу кмета и сега мълчим иначе за зарята публикуваш в Арена Благоевград. Твойта подгласничка Вълова ли ти забрани? Е сега се виде колко струваш Балтов защити децата на Струмско. Да направим кампания да се съберат тези кучета. Балтов падна ми много много ниско.
венци публикува:
07 Декември 2022 | 09:11
4 деца са ухапани от кучета в благоевград е това е излагация неможели кмета да се спарви с тези помяри или така му изнася са да не каже че поли му ги праща от симитли
pak glasuvaite za ilko stoqnov публикува:
07 Декември 2022 | 08:52
pak glasuvaite za ilko stoqnov neka ni e chestito nov kmet nov taksirat.
Калина Андонова публикува:
07 Декември 2022 | 08:50
Това е безхаберие, безотговорност, нагло и долно поведение на общината и всички виновни ще си понесат заслуженото завеждам дело срещу всеки отговорен за страданията на нашите деца. Това е недопустиму поведение на кмета да не вземе мерки с тези кучета вече чашата преля.
ВИКАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ публикува:
07 Декември 2022 | 08:40
ВИКАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ БТВ НОВА БНТ СВИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА ИДВАТ В БЛАГОЕВГРАД ДА ВИДЯТ ХОРАТА КАКВО СТАВА НА КМЕТА И СЕГА ЛИ МУ Е ВИНОВЕН БОЙКО ГРЕНЦКИ. ТОЯ КМЕТ СЕ ИЗЛОЖИ ТОТАЛНО С ТЕЯ КУЧЕТА ПРЕВЗЕХА ЦЕЛИЯ ГРАД.
marin публикува:
07 Декември 2022 | 08:28
na ilku kuchkata mazuro da mi ne da sabere pomiite da ne hapat decata nali toi otgovarq za vsichko v grada ilku mu ima doverie samo na nego razpredelq sichko naznachava uvonqva urejda po decki gradini razdava frezovan asvalt po selata e sa na ilku kuchkata mazuro da mi ne da sabere kuchetata
Росен публикува:
07 Декември 2022 | 08:11
Четири деца са ухапани от помярите на кмета дето неможе да ги събере в приюта е нали в предизборната кампания казваше че ще се справи с кучетата в града и тоя е пътник като Камбитов!!
на телефон 112 публикува:
07 Декември 2022 | 08:03
Звънете на телефон 112 когато видите агресивно куче
Иван публикува:
07 Декември 2022 | 08:01
кмета си гледа коледното градче да хубаво е но другата година на изборите ще му покажем коледния знак звезда с полумесец или както се казва ще го ..... в турското посолство................край с тоя кмет да се маха не става мисли само за .................
Андрей публикува:
07 Декември 2022 | 07:59
знаетели какви последствия може да има ухапано от куче дете освен рани и уплахата е голяма травма та може да остане за цял живот. трябва да бъдем безкомпромисни и да имаме гражданска позиция и с ултиматум кмет кмета стоянов в противен случай започваме гражданско неподчинение докато не се махнат кучетата от струмско. това е безобразие и наглост да превземат кучетата цял квартал.
Куче без история публикува:
07 Декември 2022 | 07:53
Хората - кучета ги яли!
Пълна излагация публикува:
07 Декември 2022 | 07:53
Не са само кучетата по Струмско минете по улица Броди да видите там си счупихме колите дупките станаха ями а на кмета не му пука вече две години е кмет и не кърпи дупките това е излагация целия град е в дупки.
Струмско публикува:
07 Декември 2022 | 07:44
Викнете Нова телевизия да го гледат цяла България този кмет какви ги върши,60 човека инспекторат заплати им плащаме да ни хапят кучета децате и да ги е страх да ходят на училище.Пред нас един пумар ражда през шест месеца от приюта вместо да го кастрират идват да го хранят и да наблюдават добре ли върви бременноста.Този лъжлив кмет с измислен инспекторат трябва да бъде премахнат час по скоро, не се интересува от гражданите и качеството им на живот. 60 тумбака обикалят с коли и заплати без да вършат абсолютно нищо Общински инспекторат и 100 ще ги направят.
Вася публикува:
07 Декември 2022 | 07:39
Струмско се преварна в кучкарник заради кметовете на Благоевград и Симитли защото си ги мерат през панталоните и страдаме ние обикновените хора
lili публикува:
07 Декември 2022 | 07:34
na lefi pri cvetqta e strashno ku4etata posre6tat i izpra6tat da se vsemat nezabavni merki 4etiri deca sa uhapani za edin den v kvartala.
верно еееееееее публикува:
07 Декември 2022 | 07:31
На кой му пука за децата важното е да се прокара кредито 29 милиона за бачиново и аквапарка.! Гергана Муртова Червилова пък обесняваше как котвата на Сапарева баня печели и така общината ще печели.! Пълна излагация браво на областния управител Кольо Шушков че спре измамата на годината.!
Димо Киров публикува:
07 Декември 2022 | 07:25
много са кучетата не е виновен кмета некой ги пуска и не само в струмско елате да видите какво става в еленово страшно е вечер и рано сутрин
антон публикува:
07 Декември 2022 | 07:22
пазете децата си хора предупредете учителите да не ги пускат за закуска извън училището без придружител
Жъчките подкрепят Илку за кмет публикува:
07 Декември 2022 | 07:20
Илку е на подчинение на Жъчките и трябва да попита как да действа Жъчките го командват и кмето Поли за това кучетата идват от Симитли
Виктор публикува:
07 Декември 2022 | 07:14
Ако не се вземат мерки излизаме на бунт блокираме движението в Струмско и Еленово и Грамада о послед пред общината и да търсим сметка на кмета!!
Мария Проданова публикува:
07 Декември 2022 | 07:10
Съдете кмета и всички от общината които са одговорни за тези бездомни кучета. Неможе само заря трябва и отговорност. На улица Броди при бензиностанцията е страшно не минавайте сами.
пазете си децата публикува:
07 Декември 2022 | 07:06
Внимавайте хора пазете си децата че ръфат здраво тези гадове а и дете ми е уплашено много неиска да ходи на училище!
Ицо публикува:
07 Декември 2022 | 06:50
Общината няма сили да се справи с шепа кучета, какво ли остава със сериозните проблеми.
katq публикува:
07 Декември 2022 | 06:45
v strumsko e palno kucheta okolo banicharnicite na vlizane v strumsko po ulica brodi i strumsko centar e mazalo osven kato se razgoni nekoq kuchka ramjat laqat agresivnisa po kolite laqt na ulica qne sandanski i taka veche nekolko meseca i eto che idva rezultata veche uhapaha nekolko uchenika kazah na veni moq priqtelka da sadqt obshtinata sled kato ne vzimat merki.
Павлин публикува:
06 Декември 2022 | 22:54
Кмета да оправи дупките по града; стана за срам Илко; отвращава хората с тези дупки нема кой да гласува за него; счупихме си колите;
Симитли публикува:
06 Декември 2022 | 22:22
А един червен пикап ги носи от Благоевград в Симитли и по селата
Елена публикува:
06 Декември 2022 | 21:41
Илко, Илко и кучетата няма да гласуват за теб.
До обшинарите публикува:
06 Декември 2022 | 21:39
Ей, мръднете си задниците, назначихте 60 човека в този измислен инспекторат, а целият град е тероризиран от бездомни кучета.
Стоян публикува:
06 Декември 2022 | 21:21
от няколо дни 5-6 нови кучета обикалят около училището пазете децата да не ходят на дюнерите без придружител. а кмета да не ми се хвали само с коледното градче а да събере помярите по града нали му беше приуритет в предизборната кампания.
Фончоуу публикува:
06 Декември 2022 | 21:17
Как от Симитли тука ги пускат

Добавете Вашия коментар

TOP