УДАРЪТ ПО „АГРОМАХ“! Фотка ли се Б.Б. с лица, крещящи срещу полицаи: „КУРЧОВЦИ ТАКИВА“

17 Март 2016 | 18:24
0 коментара
Общество
УДАРЪТ ПО  АГРОМАХ ! Фотка ли се Б.Б. с лица, крещящи срещу полицаи:  КУРЧОВЦИ ТАКИВА

Лиляна Павлова не смее да се покаже подир якия удар по „Агромах“. Б.Б. да внимава с кого се фотка, Цв.Цв. в „шок и ужас“.
Бойко Борисов грее на 30 декември 2009 г. на кадро с шефове в „Агромах“ и Костадин Паскалев, министър в „царското“ правителство, нарочен за „човек на Първанов“. Реже лентичка с банкенски ентусиазъм.

Б.Б. много трябва да внимава с кого се снима. Защото може да се окаже, че край него се редят арестувани за сбиване в дискотека, за неизпълнение на полицейски разпореждания и груби обиди към представителите на органите на реда, които твърдят, че са наричани „курчовци“.
„Ей, нещастници, вие ли ще ми кажете къде да се движа, курчовци такива“. „Ще платя и пак ще ви вчерня живота, какви сте вие“. Севдалина Арнаудова, пиарката на Б.Б., дали би го светнала дали случайно не се е фоткал с лицето, произнесло тези „култови реплики?
АГРОМАХЧалгарията на фирмаджиите не е от вчера. Няма и как да притесни точно Бойко Борисов, който се кефеше да го щракат на кадро край знаково лице на фолка като Ивана. Само дето подир шампанското на местните избори в Благоевград май идва ред на сълзите.
Червени протежета купуват фирма от червен бигбос като Георги Гергов. Сетне „Баце“ се снима с Костадин Паскалев, емблема за БСП. Първанов, Гергов, Паскалев – и Б.Б. „в линия“ с тях. Чудничко.
Междувременно Лиляна Павлова не смее да се покаже подир удара по „Агромах“. За Цв.Цв. да не говорим – той е в „шок и ужас“. Благоевград му е много „специален район“.
„Лиленце-Пиленце“ и „Батко Лазар“ са осветени като „хора на корпулентния бизнесмен“. Бойко Борисов рискува съвсем да се омота с „тройните игрички“.
„Кака Лили“ отдавна е подозирана, че се заиграва с мастити фигури в „червено“ и в „турско синьо“. „Запалката“ коварно я преекспонира като вариант за премиер, ако Б.Б. бъде принуден да се пусне за президент.
В две големи амбасади не спират да се питат – „Кой държи милион евро в касова наличност и за кого ги е приготвил?“. Ангро отговори едва ли са уместни.
Ударът по „Агромах“ е троен – осветяване на врътките на гербаджийски бигбосове с червени тамади, даване на нишан за „истинско сарайно ресто“ преди форума на ДПС, пиар за Сотир Цацаров в навечерието на „мисията невъзможна“ в Брюксел.
И „конспиративни питанки“ за недосговаряне, пардон и прочие. Софраджийството е като „афтър парти“ за „гербаджиите с кауза“, както цинично реди Цв.Цв.
„Да е честита Новата 2015″. Няма лошо. Ама Сирни заговезни 2016 дойдоха „кофтално“ за някои приближени на бигбосове в ГЕРБ…
Няма „вечна далавера“, както редяха „браточките“ преди години. Няма и вечно място на „държавната Софра“ И?

www.bgsniper.com

УДАРЪТ ПО  АГРОМАХ ! Фотка ли се Б.Б. с лица, крещящи срещу полицаи:  КУРЧОВЦИ ТАКИВА
УДАРЪТ ПО  АГРОМАХ ! Фотка ли се Б.Б. с лица, крещящи срещу полицаи:  КУРЧОВЦИ ТАКИВА

Добавете Вашия коментар

TOP