Удар на митничарите в петричкото село Михнево! Заловиха голямо количество цигари в складово помещение на Здравко Кехайов

11 Юли 2023 | 18:00
6 коментара
Криминално
Благоевград
Удар на митничарите в петричкото село Михнево! Заловиха голямо количество цигари в складово помещение на Здравко Кехайов
Екип от митнически служители заловиха голямо количество цигари и машини за производство след рутинна проверка по метода на „анализа на риска“ на складово помещение в петричкото село Михнево. Към момента вътрешна сигурност започва проверка, кое подразделение на МВР е осигурявало конфорт на незаконната база.

Според източник на Pirinsko.com цигарите са намерени в складовото помещение на Здравко Кехайов, който е роднина на Изгоренкото. В ъндърграунда се коментира, че мощна групировка, която е загубила близо 1 млн. евро от петричките контрабанджии е подала сигнал в Агенция Митница за склада с папиросите на конкуренцията. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Припомняме, че само преди дни Митнически служители на ТД Митница София задържаха 300 000 къса (15 000 кутии) цигари с български бандерол, укрити в палетна пратка за Нидерландия.
На 07.07.2023 г. екип от митнически служители извършва рутинна проверка по метода на „анализа на риска“ на складово помещение в гр. София. В рамките на проверката е селектирана и пратка, подготвена за изпращане като експонат в изложение на мебели за баня. В кухините на дървените сглобки митническите служители откриват 37 кашона, съдържащи фабрично опаковани цигари с български акцизен бандерол.
Тютюневите изделия с пазарна стойност в страната близо 90 000 лв. са били предназначени за нелегално разпространение на територията на ЕС, където пазарната им стойност е приблизително три пъти по-висока от покупната цена в България.
Работата по случая продължава за установяване на нарушителите и образуване на административно наказателно производство по Закона за акцизите и данъчните складове. 

Добавени коментари

Някой публикува:
12 Юли 2023 | 13:34
Пишете пълни глупости и петните името на човека
Мира публикува:
12 Юли 2023 | 08:51
Не публикувайте неверни данни
поздрави от самоилово от валтата публикува:
12 Юли 2023 | 07:39
започнаха да падат хората на бръчков по малко . бавно та славно . имаме да си връщамееееее ..........
иво публикува:
12 Юли 2023 | 01:26
незнам нищо,но знам че Коста никога няма да натопи никой
X публикува:
12 Юли 2023 | 01:11
Единственото вярно нещо в таз “публикация” ( не бих нарекъл новина, защото е лъжа ) е, че Здравко е тъст на Изгоренкото…. Сменете си информаторите !
ЯСНООООО публикува:
11 Юли 2023 | 18:09
КОСТА И ВАСКО БОРЕЦА ИЗДАДОХА ПОСТАТА . ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА. ИМА ВИДОВДЕН И РЕСТО.

Добавете Вашия коментар

TOP