Учреден е клуб "Приятели на Кюстендил" към Кюстендилската търговско-промишлена палата

27 Март 2024 | 07:43
0 коментара
Общество
Кюстендил
Учреден е клуб Приятели на Кюстендил към Кюстендилската търговско-промишлена палата

Учреден е клуб "Приятели на Кюстендил" към Кюстендилската търговско-промишлена палата (КТПП), съобщиха от там и допълниха, че на събитието са присъствали доказани професионалисти в различни сфери на дейност.

Гости бяха кметът на Кюстендил Огнян Атанасов, областният управител Александър Пандурски, заместник-министърът на културата Чавдар Георгиев и Цветан Симеонов – председател на Българската търговско-промишлена палата, съобщиха от КТПП.

"Получи се дискусия по различните приоритети, които Кюстендилската търговско-промишлена палата е определила за развитието на града и региона. Това са пет приоритета - туризъм, балнеология и история; селско стопанство и преработваща промишленост; изграждане на външна и вътрешна инфраструктура; здравеопазване; образование, култура и спорт", каза за БТА Йордан Беловодски - главен секретар на Търговско-промишлената палата в Кюстендил.

Клубът е създаден с цел идейно, методическо и стратегическо подпомагане на териториални и държавни органи и организации, съобразно местните нужди и инициативи. Една от основните цели на клуба е да популяризира приоритетите за развитие на Кюстендил и региона, и да привлича хора в общественополезни каузи, допълниха от палатата. "Ще работим активно и за рекламиране на Кюстендил, нещо, което изключително много ни липсва", казаха още инициаторите.БТА/Елица Иванова

Добавете Вашия коментар

TOP