Ученици се млатиха за пици в Ралог

19 Септември 2023 | 16:32
5 коментара
Криминално
Благоевград
Ученици се млатиха за пици в Ралог

Ученици от различни училища се сбиха на опашка за закуски в пицария в град Разлог. Екшънът се разразил на голямото междучасие тази сутрин между 09:30 и 09:50 часа. Във въпросното заведение всеки учебен ден по това време е навалица, тъй като децата идват да си купят нещо за хапване.

Този път възникнало пререкание между две групи младежи. Те се скарали кой е по-напред на опашката. Спорът им бързо преминал във физическа саморазправа. Няколко ученици се включили в мелето. Само бързата намеса на полицията предотвратила разрастването на боя и по-тежки последици за участниците в него.

"Пострадали са двама гимназисти от 12-и клас на Средно училище "Братя Каназиреви" в града. Единият обаче се е върнал в училище и продължил учебните занятия.

Другият е закаран за преглед в МБАЛ-Разлог. Няма обаче тежка травма", заяви за "Телеграф" началникът на Регионалното управление на образованието в Благоевград - Ивайло Златанов.

Той е получил уверение от директорката на училището, че боят между младежите е станал извън училището на потърпевшите, в пицарията, която е на поне 150-200 метра от учебното заведение. Полицейски служители са се отзовали на сигнала, който е подаден. Все още се уточняват мотивите за конфликта, разпитват се участници в инцидента.

"Един от учениците е получил по-тежък удар и се уточнява състоянието му от медици, но няма нещо тревожно. Работи се за изясняването на ситуацията. Няма напрежение в града, става въпрос за сбиване между ученици от различни училища. Извикани са и родителите на децата, обстановката е спокойна", потвърдиха за "Телеграф" от полицията.Телеграф/ Владимир Симеонов

Добавени коментари

Bai Mile публикува:
19 Септември 2023 | 23:31
A na malenkiq Kuzmanov che mu se sera v ustichkata i che mu izvada graklencheto
Bai Mile публикува:
19 Септември 2023 | 23:29
Tia geicheta si sa za jega. Chisti kurvichki merisat na sperma ot daleko. Kato izlezaa q gi chekam da im smechkam glavite ubavko ama mnogo ubavko
Tina публикува:
19 Септември 2023 | 23:23
Malko im e na boklucite ,osobeno na bivshiq
Бакшиша публикува:
19 Септември 2023 | 21:54
Време е да забравите злобата си граждани на Разлог и на 21.09 да покажем че сме единни и ние не само ромите който живеят на наш гръб помощи ,детски,майчинства без ден трудов стаж и да немогат да си напишат имената когато идват за дърва.Помислете, днес са тези деца ,утре може да са нашите,така че е време да разберат от общината и полицията че в тоя град има нарастващ проблем от техните гласопродаватели.
Абсурд публикува:
19 Септември 2023 | 18:44
Това е пълна лъжа, изобщо не става въпрос за сбиване между ученици.Защо прикривате истината, че за пореден път Масларето пребиват деца, саморазправят се и институциите мълчат

Добавете Вашия коментар

TOP