Убитият мъж в Гоце Делчев е бил криминално проявен с 15 влезли в сила присъди, лежал е в затвора в Бобов дол

03 Август 2023 | 15:29
0 коментара
Криминално
Благоевград
Убитият мъж в Гоце Делчев е бил криминално проявен с 15 влезли в сила присъди, лежал е в затвора в Бобов дол
Убитият 39-годишен мъж в Гоце Делчев е бил криминално проявен с 15 влезли в сила присъди, лежал е в затвора в Бобов дол. Това каза на брифинг директорът на Областна дирекция на МВР – Благоевград ст. Комисар Георги Кандев.

"Жертвата е криминално проявен, многократно, по линия на грабежи, кражби, наркотици, регистриран е като извършител на противозаконно отнемане на МПС, привличан е като обвиняем за управление на МПС, след употреба на наркотици, както и за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа“, каза още Кандев.

Той уточни, че мъжът с инициали В. Й. В. има три криминални регистрации. Осъждан е многократно за различни криминални деяния. Има влезли в сила 15 присъди, като 14 от тях са издадени от Районния съд в Гоце Делчев и една от Окръжния съд в Благоевград.

"Има 11 броя ефективни присъди. Същите са за кражби, за управление на МПС, след употреба на наркотични вешества, за притежание на наркотици, противозаконно отнемане на МПС. Лицето е изтърпявало и наказание "Лишаване от свобода“ в затвора в Бобовдол през 2019 година“, добави директорът на Областна дирекция на МВР – Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP