Убийството на български студент в Лондон!

02 Септември 2023 | 07:45
1 коментара
Криминално
България
Убийството на български студент в Лондон!

20-годишният българин Цветомир Генов е загинал след нападение с нож в Гейнсбъро Клоуз, Солсбъри на 22 август, съобщава ВВС.

Обвиняем за убийството е 25-годишният Морис Джоунс Солсбъри, който се очаква да се яви в Кралския съд в Солсбъри за предварително изслушване на 14 декември.

Българинът е намушкан с нож малко преди обяд на улица в Солсбъри. Оказана му е спешна помощ, но е обявен за мъртъв на мястото на инцидента. Полицията в Уилтшър смята, че заподозреният е познат на жертвата.

Това е вторият инцидент с българин във Великобритания в рамките на година, 21-годишният Габриел Стоянов е прободен смъртоносно след свада в автобус през ноември миналата година. Трима младежи са признати за виновни за убийството на български студент в Лондон.

Източник: Фокус 

Добавени коментари

До Беди и Карафеиз публикува:
02 Септември 2023 | 17:17
Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз,и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.

Добавете Вашия коментар

TOP