УБИЙСТВА И ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ: Ванга предсказала смъртта на Путин през 2024 г.

08 Ноември 2023 | 10:15
1 коментара
Любопитно
Благоевград
УБИЙСТВА И ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ: Ванга предсказала смъртта на Путин през 2024 г.

Българската пророчица Баба Ванга, за която се смята, че е предсказала 11 септември и Брекзит, е предвидила някои ужасяващи събития за 2024 г., твърди Mirror.

Смята се, че пoне 85% от предсказанията на Ванга са станали истина. Ясновидката придобила силите си, след като губи зрението си по време на смъртоносна буря, когато е била дете.

Мистиката, която предсказа трагедията с ядрената подводница „Курск“, е оставила много интересни предсказания за предстоящата 2024 година, твърди британският таблоид. Ето някои от тях:

1. Опити за убийство

Смята се, че Ванга е предсказала смъртта на руския президент Владимир Путин, който ще бъде убит от някой от своето обкръжение през следващата година, според Mirror.

2. Атентати и ядрени оръжия

Предполага се още, че Ванга е предсказала нови терористични атентати в Европа. Твърди се още, че пророчицата е казала, че "голяма държава" ще извърши тестове или атаки с биологични оръжия през следващата година.

3. Огромна икономическа криза

Баба Ванга предскaзала още, че ще има огромна икономическа криза, която ще повлияе на световната икономика през следващата година.

4. Ужасяващи климатични събития

Според Mirror Ванга е имала видение, че следващата година ще има ужасяващи метеорологични явления и природни бедствия. Възможна е промяна на орбитата, която обикновено се случва за дълъг период от време. Въпреки това, ако това се случи за кратък период от време, това може да предизвика проблеми, включително нарушаване на климата и скок в нивата на радиация.

5. Кибератаки

Мистичката е предсказала, че ще има нарастване на кибератаките, а хакерите ще нападат основно жизненоважна инфраструктура като електрически мрежи и пречиствателни станции. Това ще доведе до заплаха за националната сигурност.

6. Медицински пробиви

Баба Ванга е предсказала и положителни новини в областта на медицината, пише изданието. Смята се, че ще има нови лечения за нелечими болести, включително Алцхаймер и рак

7. Технологични революции

Ясновидката имала видение, че ще има голям пробив в квантовите изчисления. Квантовите компютри се развиват бързо и могат да решават проблеми по-бързо от традиционните компютри. Ако това наистина се случи следващата година, развитието на изкуствения интелект ще започне с още по-високи темпове. /Телеграф

Добавени коментари

Golyu публикува:
08 Ноември 2023 | 10:51
Пак ли тия КОКАЛИ! Оставете МЪРТВИТЕ на мира!

Добавете Вашия коментар

TOP