Търсят работници за хотели в Банско, Баня и Добринище срещу минимална заплата около 600 лв

19 Октомври 2017 | 13:46
1 коментара
Бизнес

350 свободни работни места има заявени в Бюрото по труда в Разлог за работа в хотелите и ресторантите в Банско, Баня и Добринище преди началото на зимния сезон.

Това стана ясно на специализираната трудова борса в Разлог, организирана преди зимния туристически сезон сезон. Свободните позиции основно са за камериерки, бармани и сервитьори, готвачи, спасители и аниматори.

Повече от 100 безработни от района на Разлог и Банско посетиха специализираната трудова борса в Разлог. Те имаха възможност директно от представители на над 20 хотелски комплекса, да получат информация са свободните работни места, както и за условията на труд, за заплащането и вариантите за наемане на работа.

През последните години повечето работодатели от района на Банско и Разлог предпочитат да наемат местни кадри, които целогодишно да могат да работят в хотелите и заведенията. Минималните заплати, които предлагат повечето хотели в района са около 600 лева.

Добавени коментари

Не работете публикува:
20 Октомври 2017 | 09:42
Не работете хора.Не може по морето да дават на една камериерка и барман по 800 лева , а хората по планината да работят по 600 лева

Добавете Вашия коментар

TOP