Тъжна вест в кв. "Грамада"! Утре погребват трагично загиналата на о. Миконос, Елена Чимева

29 Септември 2017 | 18:28
0 коментара
Общество

33 – годишната камериерка от Благоевград Елена Чимева, която загина нелепо на гръцкия остров Миконос на връщане от работа ще бъде погребана утре, в 12 часа в гробищния парк на кв. „Грамада”, разбра наш репортер.

Тялото и от острова до Благоевград бе транспортирано тази нощ лично от родителите й, които били уведомени за разигралата се трагедия с дъщеря им от гръцките власти.

Семейството на загиналото момиче живее в благоевградския квартал „Грамада” на ул. „Евтим Драганов”, точно срещу входа на детската градина в квартала.

През целия днешен ден всички живущи в „Грамада” бяха посърнали и унили от неочакваната вест за смъртта на Елена, хората през сълзи коментираха, че младата жена била изключително лъчезарна и жизнерадостна.

„Беше много талантлива, прекрасна художничка, рисуваше невероятно добре още като ученичка в гимназията. Жизнерадостна и слънчева, все усмихната и сияеща от щастие. Не можем да повярваме, че вече не е сред живите. Бог да даде сили на семейството й в този труден час”, вайкаха се комшии и роднини на Елена Чимева.

Запознати разкриха, че баща й Георги работи като стругар, майка и е служителка в пицария в града.

Елена има по – голяма сестра и по – малък брат. Сестра и близо 15 години живеше и работи в Америка, дошла си в България преди три - четири години, брат й пък работи в Турция, прибрал се вчера заради трагичния инцидент.

Както информирахме още вчера, 33 годишната жена бе открита в понеделник вечерта паднала от високо, минавайки по тесен скалист път и загинала на място.

В близост до трупа е била открита и чантатата и с документи и сумата от 1000 евро в нея.

Близки до семейството на Елена казаха специално за Pirinsko.com, че момичето работило като камериерка в местен хотел на остров Миконос  повече от пет години.

Познавала добре острова, къкто и съседните на него, тъй като била работила и на тях.

 

Добавете Вашия коментар

TOP