Тротинетка горя в с. Горно Краище, огънят стигна до заведение

17 Ноември 2021 | 11:30
3 коментара
Криминално
Тротинетка горя в с. Горно Краище, огънят стигна до заведение

Вчера сутринта около 05:10 часа в РУ-Разлог е получен сигнал за това, че е изгоряла електрическа тротинетка и са обгорели външна стена на питейно заведение и навес към него в населеното място. При инцидента няма пострадали хора.

Работата по установяване на причините за пожара и стойността на нанесените щети  продължава.

По неофициална информация става въпрос за палеж заради неуредени сметки. Подпалена е тротинетката, паркирана наблизо. Огънят обаче бързо се разраснал и обхванал и заведението, което се намира в центъра на селото.

Хора от населеното място сигнализирали на телефон 112 и помогнали за потушаване на пожара.

Пламъците са засегнали търговския обект – обгорени са външни стени, както и кухненско оборудване.

Добавени коментари

Лютви Х. публикува:
27 Юли 2023 | 15:32
2023 | 11:03 Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ...Спасете Якоруда...помощ..
До коментатора публикува:
17 Ноември 2021 | 18:00
Хахаха, евала за коментара. Точно на място :)
Какво направипте бре,хора? публикува:
17 Ноември 2021 | 16:06
Вие сте запалили тротинетката на депутата Сашо Мацурев! Как не ви е съвестно-той вече няма да е депутат и няма да може да си купи друга,макар и втора употреба!

Добавете Вашия коментар

TOP