Триумф на танцовото изкуство в Сандански

16 Април 2024 | 09:49
0 коментара
Култура
Благоевград
Триумф на танцовото изкуство в Сандански

САНДАНСКИ ПОСРЕЩНА НАД 1300 ТАНЦЬОРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА SunDance Festival- Sandanski, Bulgaria!
В рамките на три дни, град Сандански бе домакин на танцовото състезание в България – Sundance Festival.

 


Три дни, изпълнени с красотата на танца в 9 танцови стила и над 400 танцови изпълнения, които изпълниха сцената на Дома на културата и Спортна зала – Сандански с талантливи и прекрасни деца, юноши и младежи от различни краища на България и чужбина.

 

 

 

Отличната организация на организаторите от Сдружение „Сънарт“, с подкрепата на община Сандански и Спортна зала- Сандански направиха изключителен танцов фестивал, които бе триумф на танцово изкуство.
Състезанието завърши освен с много награди и отлично представяне на всички местни групи и школи, и с много нови приятелства, емоции и незабравими спомени.

 

Наградата на община Сандански -специалната купа „Спартак“ бяха връчени от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, които не скри вълнението си от мащабността на фестивала и таланта на всички танцьори!


Поздравления за целия екип, всички участници и професионалното жури за събитието, което всички ще очакваме с нетърпение и през 2025 година!
SunDance Festival- Sandanski, Bulgaria

Добавете Вашия коментар

TOP