Трима ранени в катастрофи в Пиринско

23 Януари 2023 | 11:18
0 коментара
Криминално
Трима ранени в катастрофи в Пиринско

На 20.01.2023 г. около 07:00 часа на бул. „Св. Димитър Солунски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Дачия Сандеро“ с 66-годишен водач от града е блъснал 49-годишен мъж и 53-годишна жена, които пресичали пътното платно на обозначено за целта място. Двамата пешеходци са пострадали с натъртвания в областта на гърба и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 20.01.2023 г. около 20:00 часа на бул. „Васил Левски“ в гр. Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Рено“, управляван от 70-годишен мъж от гр. Дупница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост към пътен възел „Покровник“ се е блъснал в електрически стълб. С фрактура на дясното рамо е пострадала 56-годишна пътничка в автомобила, която е настанена за лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На 22.01.2023 г. около 13:40 часа на ул. „Славянка“ вгр. Сандански, лек автомобил „Тойота“ с 50-годишен водач от града е излязъл в дясно от платното за движение и се е блъснал в контейнер за смет В резултат на удара, контейнерът е ударил паркиран лек автомобил „Мерцедес“, а лекия автомобил „Тойота“ се е блъснал в паркиран лек автомобил „БМВ“. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна. Издаден му е талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP