Три седмици преди студентския празник в Банско резервации по механите още няма

18 Ноември 2020 | 21:32
13 коментара
Бизнес

Три седмици преди студентския празник в Банско резервации по механите все още няма, а запитванията са плахи. Бизнесът няма и яснота за това дали съкратеното работно време до 23:30 часа, въведено със заповедта на здравния министър от 13 ноември, ще бъде удължено. Засега на местно ниво няма въведени допълнителни мерки в тази посока, но ако това стане на национално ниво, студентските ще бъдат съвсем ограничени.

„Този 8 декември ще е необичаен, а и не се знае въобще дали ще има. Досега нямаме никакви заявки, много са плахи резервациите и, както изглежда, всичко ще бъде в последната минута. Не очакваме големи компании тази година, защото те са силно ограничени. За да се спазват мерките, капацитетът трябва да е на 30%, по шестима души на маса, дистанция задължително. Ще са по-скоро приятелски компании, в много тесен кръг. От друга страна, студентите са онлайн и едва ли ще се организират в големи компании. Все още нямаме яснота и дали ще се удължи мярката по отношение на работното време. Неизвестните са много”, сподели Юлия Хаджипопова, собственик на механа в центъра на Банско. Тя допълни, че тази година почти всички ще работят на свободна консумация, а куверти ще има само при предварителни заявки.

Повечето хотели също няма да отворят за Осми декември, а от бранша очакват, предвид свитото предлагане, интересът да е насочен към къщите за гости и малките семейни хотели. Към момента и там запитванията са плахи и почти няма резервации.

Иначе цените ще запазят нивата си от миналата година. Пакетите, които се предлагат, са за две и три нощувки. В къщите за гости, които се очаква да бъдат акцентът тази година, те варират около 160 лв. за двойка стая и около 240 лв. за тройка стая с включена празнична вечеря, или по 40 лева на ден на човек. В по-луксозните хотели цената на човек за две нощувки е около 130-140 лева с включена закуска и ползване на някои екстри на хотела – басейн, СПА и други. Там празничната вечеря се заплаща отделно и е от порядъка на 30 до 50 лева.в.Струма

Добавени коментари

Разлог публикува:
19 Ноември 2020 | 16:39
До Механа Бабуч: Асене за тия 40 лв декато трасиш иска и некой друг да ми посвири ;)
Механа Бабуч публикува:
19 Ноември 2020 | 15:24
Здравейте , скъпи приятели на механа ,,Бабуч” . Времето напредва , а заедно с това наближава и любимият ни студентски празник . С удоволствие Ви съобщаваме , че на 7 декември гост на механа ,,Бабуч” ще бъде оркестър ,,Стефчо Бенд” , който ще Ви забавлява цяла вечер с богата програма и празнично настроение .Не забравяйте , че неповторимата вечер се дължи на весел оркестър и богата трапеза . Очакваме Ви ! За Вас механа ,,Бабуч” предлага тристепенно меню - ,,Селска” салата , последващо основно ястие , а за завършек - домашна торта . Освен вкусни ястия , вашият куверт включва 50 грама твърд алкохол ( полска водка ,,Ostoya” или уиски ,,Jameson”) , комбиниран с минерална вода и безалкохолно. Цена:39.99лв. За да направите своята резервация , може да се свържете с управителя на механа ,,Бабуч” на телефон : +359 89 3927878
До Препоръчващия публикува:
19 Ноември 2020 | 15:19
Ей Мунин само лекета като вас могат да се рекламират така бе! Как на гърба на Банско си правиш реклама на миризливата механа бе боклук
Банско публикува:
19 Ноември 2020 | 12:43
до Сандански като си бил по работа Куро ле ми трасиш в общината в погледите на хората и в цените
До препоръчвам публикува:
19 Ноември 2020 | 12:29
Ей смешник, “Стефчо бенд” до 23:30 ли ще сеири или ХЕИ да дойде да провери колко се спазват мерките в тая механа тип “Каубойска среща”?
Препоръчвам публикува:
19 Ноември 2020 | 11:57
Препоръчвам Мехна Бабуч в Добринище, единственото място в региона където се вземат мерки и се дезинфекцира. В Банско е ад, там има много заразени и това се покрива от власта. В Добринище Механа Бабуч е единствената, която може да ви предложи сигурност и домашни качествени мезенца. На 7 декември гост там е оркестър ,,Стефчо Бенд”, не пропускайте! Единствено при нас в Добринище няма Ковид, това е доказано и от ХЕИ. Елате, няма да съжалявате! Моля разпространявайте това съобщение, нека хората знаят!
123 публикува:
19 Ноември 2020 | 11:40
Концесионера не пожела да прояви ценова гъвкавост, с която да привлече българския турист, на който ще се разчита тази зима. Така че никой не трябва да очаква чудеса в предстоящия сезон. Който оцелее, оцелее.
Бански бизнесмен публикува:
19 Ноември 2020 | 09:26
Lockdown Банско и цялата околия ще станат крадци и разбойници за да не умрат от глад, а ние цял сезон ще си харчиме паричките и ще си починем като си караме ски за нас :)
Сандански публикува:
19 Ноември 2020 | 08:42
Миналата седмица бях в банско по работа, пародия пълна. Цените като във Виена, местните - нелюбезни и нагли. Държаха се сякаш съм им длъжен с нещо, може би защото им дишам от въздуха... Особено неприятни бяха в общината. Дали ще ида там някога на ски или почивка? Точно никога. Да си останат със злобата тия миризливци и да си фалират бавно и безславно
Стоян публикува:
19 Ноември 2020 | 07:48
Това си заслужават алчните Банскалий,нито наемите намалени,нито цените,те са си по съгласни да загубят една година с надеждата следващата да наваксат !А дано ,ама надали!!
купон публикува:
19 Ноември 2020 | 07:04
Купон ще има, но в сивата икономика.И сега има купони по къщите за гости при затворени врати.
Haha публикува:
18 Ноември 2020 | 22:32
Burq stara kurvo Mai Mai nema veche koi da te ebe
Аз съм бурята! публикува:
18 Ноември 2020 | 22:12
Гъби отровни, кви резервации, кви пет лева бе, сЕльовци прости! LOCKDOWN Банско и да се приключва!

Добавете Вашия коментар

TOP