Три ПТП-та в Разлог, Благоевград и Рилци белязаха почивните дни в Пиринско

02 Ноември 2015 | 10:14
0 коментара
Криминално
Три ПТП-та в Разлог, Благоевград и Рилци белязаха почивните дни в Пиринско
  1. На територията на област Благоевград са станали три ПТП:

На 31.10.2015г. около 19:15 часа в РУ-Разлог е получен сигнал от ЦСМП-Разлог за постъпил мъж вследствие на ПТП. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че около 19:00 на същата дата, пострадалият 42-годишен мъж от с.Екзарх Йосиф, общ.Борово, обл.Русе, движейки се по път II-19 от местността „Предел” към гр.Разлог, при пресичане на пътното платно е блъснат от МПС с неизвестна марка и водач, което е напуснало местопроизшествието без да изпълни задълженията си на участник в ПТП. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура на лакътна става, фрактура на глезена на левия крак и натъртвания по тялото. Работата по случая продължава.

На 01.11.2015г. около 14:35 часа на ПП1 Е-79 в района на пътен възел „Рилци”, лек автомобил „Шкода Фабия” с 62-годишен водач от гр.София, движейки се в посока от гр.Благоевград към гр.Дупница, поради неспазване на достатъчна дистанция, удря в задната му част, движещ се пред него и намалящ скоростта  си лек автомобил „Ауди” с 59-годишна водачка от гр.София. Вследствие на инцидента са пострадали две жени на 67 г. и 59 г. и двете от гр.София, които са пътували в лекия автомобил „Шкода Фабия”. След извършен медицински преглед, пострадалите са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 01.11.2015г. около 19:15 часа на ул.”Д.Солунски” в гр.Благоевград, лек автомобил „Мерцедес” с 22-годишен водач от с.Скриняно, завивайки на ляво към ул.”Илинден”, отнема предимството и блъска 23-годишен пешеходец от гр.Благоевград, който е получил контузия на ляво бедро. След извършен медицински преглед, същият е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол са отрицателни.

Добавете Вашия коментар

TOP