Три ПТП са регистрирани през почивните дни в Пиринско

06 Юли 2015 | 15:14
0 коментара
Криминално
Три ПТП са регистрирани през почивните дни в Пиринско
  1. През изминалите дни са станали следните пътнотранспортни произшествия:

 

Около 11:50 часа на 03.05.2015 г. при ясно време, на сух асфалтов път, по посока с. Баничан - с. Брезница, правоспособният водач Х.Б. (22 г.) от с. Брезница, общ. Гоце Делчев, управлявайки лек автомобил „Сеат Толедо“, на десен завой губи контрол над автомобила, излиза вляво на пътното платно и се блъска в дърво. Вследствие ПТП-то е пострадал водачът – с контузни рани в областта на гръдния кош. След обстоен преглед в МБАЛ „Ив. Скендеров“ – гр. Гоце Делчев той е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

На 03.07.2015 г., около 21:45 часа на кръстовището образувано от ул. „Малешево“ и ул. „Ив. Гарвано“, в условията на тъмнина и изкуствено осветление товарен автомобил „Фолксфаген Транспортер“, управляван от правоспособния водач Р. В. (24 г.) от с. Първомай, навлиза в кръстовището и допуска ПТП с движещия се по пътя с предимство лека автомобил „Опел Зафира“, който отскача вляво и удря паркиран друг лек автомобил. Вследствие на удара са пострадали две жени, едната от които е с фрактура на ръката, а другата с хематом в областта на челото, и двете без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 05.07.2015 г. около 13:00 часа в РУ-Сандански е получен сигнал на тел. 112 за ПТП при местността Туричка черква в посока хижа Беговица. На земен път, извън републиканската пътна мрежа  правоспособният водач А. С. (30 г.) от гр. София, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи управление над кросовия си мотоциклет „Ямаха“ и пада на пътя. Пострадалият е транспортиран в МБАЛ „Свети врач“- Сандански, където е прегледан и е установено, че има фрактура на два пръста на крака, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

  1.     Бързи производства по чл. 343 Б от НК са образувани срещу Б.Х. (46 г.) от гр.    Петрич за управляване на автомобил с 1,24 промила алкохол в издишания въздух, Х.М. (49 г.) от гр. Благоевград – с 2,14 промила, Г. Д. (48 г.) от гр. Сандански – 1,21 промила.

Добавете Вашия коментар

TOP