Три фирми с покана да проектират и монтират зарядни станции за електробуси в Благоевград

21 Март 2023 | 22:13
0 коментара
Общество
Благоевград
Три фирми с покана да проектират и монтират зарядни станции за електробуси в Благоевград

Три благоевградски фирми са поканени да представят оферти за проект и монтаж на зарядни станции за електробуси в Благоевград в изпълнение на проект с еврофинансиране. От „Стил комплекс“ ООД на Иван Достумски, „Вендес Инженеринг“ на Иванка Атанасова и „Диана 7“ ООД, представлявана от Георги Шимбов, се очакват оферти, чиято стойност не бива да надвишава максималната сума от 84 600 лв. без ДДС, а крайният срок е 3 април.

Поръчката веднъж бе обявена през януари миналата година, но нито един кандидат не участва в откритата процедура и кметът Илко Стоянов я прекрати.

Монтажът на зарядни станции е част от мащабния проект „Интегриран градски транспорт“, по който се очакват 6 електробуса, които да обслужат нова линия на градския транспорт, свързваща кв. „Грамада” с центъра до плажа. Трасето на линията бе одобрено от общинските съветници, а колите се очаква да пристигнат през лятото. В рамките на същия проект на всички спирки ще се монтира информационна система, която в реално време да дава информация на пътниците за движението на автобусите.

Офертите на трите поканени фирми ще бъдат отворени на 4 април.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP