Три фирми и водно оръдие пазят Конгреса на БФС

15 Март 2024 | 07:28
0 коментара
Спорт
България
Три фирми и водно оръдие пазят Конгреса на БФС

Три охранителни фирми и водно оръдие ще пазят Конгреса днес, пише днес в. "Мач Телеграф". Ако има фенове, които искат да проследят отблизо събитието, провеждащо се в хотел "Маринела", ще могат да го направят в градинката на храм „Св. Кръст Господен“, който се намира през бул. Джеймс Баучер. Привърженици няма да бъдат допускани близо до хотела, съобщиха от СДВР. 

„Ще бъде обособено място за феновете, от което ще могат да наблюдават. Те трябва да имат търпение, ще бъдат проверени на 3 кръга, а може и от четвърти кръг. Спрямо нарушителите на обществения ред ще вземаме най-строги мерки и безкомпромисни“, каза Иван Георгиев, началник сектор „Масови мероприятия“ към СДВР.

Той заяви, че охраната на самия Конгрес и хотел е ангажимент на футболната централа и са ангажирани 3 охранителни фирми за случая.

„Първият кръг на проверки е широк – той е до бул. Вапцаров, Южен парк и Арсеналски и Семинарията. Вторият кръг е непосредствено около самия хотел – Черни връх, ул. Червена стена, Златния рог и заключваме в бул. Джейъмс Баучер. На паркинга няма да бъдат допускани фенове. Те ще бъдат допускани в градинката около храма, който се намира срещу хотела на отсрещната страна на бул. „Джейм Баучер“. До настоящия момент уведомление за протест не е постъпил", каза Георгиев. източник: Мач Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP