Треньорът на орлетата М. Радуканов изгоря за 1 мач и олекна с хилядарка за нахлуване на терена

21 Юли 2017 | 08:39
0 коментара
Спорт

Предводителят на орлетата Милен Радуканов изгоря за 1 мач и олекна с 1000 лв. за нахлуването на терена в Коматево при победата с 1:0 срещу „Ботев“ на старта на първенството.

За реакцията срещу подминатата дузпа за фал срещу Станислав Костов видинският спец бе въдворен на трибуните от рефера Никола Попов и ще липсва на пейката за утрешното домакинство на „Септември“. „Срещу канарчетата победното попадение падна след моето отстраняване, така че очевидно момчетата не се нуждаят от мен край тъчлинията”, пошегува се Радуканов.

След провала на намеренията му за опознавателна контрола за набелязаните нови играчи през настоящата седмица такава все пак ще има във вторник. За спаринг партньор се навиха аматьорите от „Германея“. Дотогава се очаква в Благоевград да пристигне камерунецът Нджонго Присо, за да покаже дали е в желаната форма след неблагополучния сезон в Кипър. От Верона се завърна националът Радослав Кирилов с добрата вест, че „Киево“е съгласен да го преотстъпи на ОФК „Пирин“. Крилото от Симитли мина преди обяд медицински прегледи и при положителни резултати ще парафира договор за половин или за 1 г. „Ради е страхотно попълнение и се надявам да няма пречки за присъединяването му към нашия отбор. С Присо ситуацията е малко по-комплицирана, тъй като е чужденец извън Европейския съюз и изваждането на разрешение за престоя му в България може да се проточи”, поясни М. Радуканов.

Добавете Вашия коментар

TOP