Трансферна бомба! Футболист на Пирин подписа с Ювентус

05 Юли 2023 | 14:37
2 коментара
Спорт
Благоевград
Трансферна бомба! Футболист на Пирин подписа с Ювентус
Българският национал до 17 години Марсел Бибишков вече е футболист на Ювентус, съобщава италианското издание "tuttomercatoweb“.

16-годишният талант на Пирин, който е син на Крум Бибишков, прекара няколко дни да проби в "Старата госпожа“. "Бианконерите“ са харесали показаното от българина и още трима млади таланти, с които са подписали договори.

Марсел Бибишков дебютира за първия тим на "орлетата“ в мач за купата на България срещу Чавдар (Етрополе), когато бе на 15 години, като през изминалия сезон игра два пъти и в efbet Лига за Пирин – при победата с 1:0 над Лудогорец и загубата с 2:4 от Ботев Пловдив на 4 май. Той е роден на 11.04.2007 година.

Освен Марсел Бибишков, Ювентус привлече в школата си още 16-годишните Енцо Койтген от Антверпен и Идрис Амара Сила от френския Жана Д’Арк де Дранси и 17-годишния Бруно Кроус от Еспаньол.

Добавени коментари

до сас аз съм Венци свинята от грамада публикува:
06 Юли 2023 | 08:00
е сас а бе да го тура на майка ти в путката и на теб и на бриндо.... Аз съм Венци дебелако грозен от грамадата бе Тонката от инспектората скапа от ебане на мойта бивша жена Биляна скапа й гъзо и устата с куро
Сас публикува:
05 Юли 2023 | 17:17
Вземи се подстрижи бе момче. Приличаш на лайно у главата.

Добавете Вашия коментар

TOP